Hirdetés

Herczeg: majd elválik, jól döntöttem-e

Cívishír

2017.06.08. 17:36

Herczeg: majd elválik, jól döntöttem-e
Fotó: civishir.hu

Sok még a kérdőjel a debreceni csapat körül.

Hirdetés

Ahogy arról beszámoltunk, Herczeg András lett a DVSC labdarúgócsapatának új edzője.

Vagy inkább úgy helyes a megfogalmazás, hogy régi-új edzője, hiszen a tréner legutóbb az utolsó bajnoki meccsen, a bennmaradásról döntő DVTK elleni találkozón ült a Loki kispadján, hogy a korábbi vezetőedzői munkáiról ne is beszéljünk.

A szakember 2 évre kötelezte el magát a nagycsapathoz, amelynek keretéről egyelőre nem nagyon tudott mit mondani.

Ahogy fogalmazott, képlékeny még, hogy kikkel is dolgozhat majd együtt a következő szezonban. Így aztán azt a kérdést is korainak tartotta, hogy milyen elvárásokat fogalmazott meg vele szemben Szima Gábor klubelnök, mint mondta: erre csak azt követően lehet felelősségteljes választ adni, ha valóban kialakul a Loki kerete.

Annyit azért megjegyzett: nem fájna a feje, ha azzal a társasággal együtt dolgozhatna a következő szezonban, amelyik a DVTK ellen pályára lépett az utolsó fordulóban, de mivel abból a csapatból már többen is távoztak, így ez a kívánság nem teljesülhet.

Lesznek még távozók, és persze jönnek majd új játékosok is, de nagy igazolásokra nem kell számítani

– mondta, hozzátéve, hogy az ideális az lenne, ha a felkészülés kezdetére, június 15-re kialakulna a keret, de – jegyezte meg – ez még sosem volt így az elmúlt időszakban.

Herczeg András elárulta: a barátai, ismerősei közül sokan azt mondták neki, hogy eszébe ne jusson elvállalni ezt a feladatot, ennek ellenére úgy gondolta: megpróbál segíteni ebben a helyzetben.

"Aztán majd elválik, hogy helyesen, jól döntöttem-e!"

- fogalmazott.  

A szakmai stáb összetételét firtató kérdésünkre ugyan nem kaptunk egyértelmű választ, de „az ember szeret olyanokkal dolgozni, akikkel korábban is jó és eredményes volt az együttműködése” elejtett mondatból mégis arra következtethetünk, hogy jó eséllyel az edzői gárda tagja lesz a két korábbi „harcostárs”, Bücs Zsolt és Györki Gábor is.

DVSClabdarúgásHerczeg András

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.