Hirdetés

Bayer Zsoltot halálosan megfenyegették

2018.03.11. 10:34

Bayer Zsoltot halálosan megfenyegették
Bayer Zsolt (Fotó: mti)

Számítanak a provokációra a Békemeneten.

Hirdetés

Bem József történetének elképesztő mennyiségű szimbóluma van, amely ma is érvényes - vetette fel Bayer Zsolt publicista, a Békemenet egyik szervezője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, ahol azt is megfogalmazta: nem szeretnék, ha újra elérkezne az a világ, amikor föl kell venni a muszlim vallást az életben maradáshoz.

Bayer Zsolt az interjúban - azzal összefüggésben, hogy a március 15-i Békemenet a budapesti Bem térről indul - felidézte, hogy az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc leverése után Bem József Törökországba menekült, ahol át kellett térnie a muszlim hitre, mert az élete múlt ezen, később pedig Aleppóba száműzték.

Megjegyezte azt is, hogy "az önfenntartási ösztönét elveszített Nyugat-Európa abba az irányba rohan, hogy hamarosan elérkezzen az az idő,

mikor majd föl kell venni a muszlim vallást, ha valaki életben akar maradni".

Bayer Zsolt közölte azt is, hogy számít provokációra a Békemeneten, de nem ülnek fel annak. Mint arról beszámolt, már tett feljelentést, mivel egy férfi a Facebookon azt írta, várja őt a rendezvényre, csak egy háztetőn, ahonnan

egy Dragunov mesterlövészpuskával fogja agyonlőni.

A szervező az ellenzéki kritikákra úgy reagált: a Békemenetet hat éve próbálják lejáratni, besározni, mert az ott jelen lévő tömeggel nem tudnak mit kezdeni. Az első, 2012-es tömegdemonstrációra annyi ember ment el, amennyi a rendszerváltás óta egyetlen létező utcai tüntetésen, felvonuláson nem volt, beleértve Nagy Imréék újratemetését a Hősök terén - mutatott rá.

Bayer Zsoltkormány

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.