Hirdetés

Mennybe mentek a magyarok Debrecenben!

CH

2015.09.22. 22:15

Mennybe mentek a magyarok Debrecenben!
Szép volt. fiúk! (Fotó: mti)

Köszönet a Loki B-középnek is.

Hirdetés

Hősies küzdelemben nyert a magyar futsalválogatott a Főnixben Románia ellen, és a győzelem azt jelenti, hogy a mieink részt vehetnek a jövő évi Európa-bajnokságon. A Főnix lelkes közönsége drámai csatát látott, a továbbjutás az utolsó másodpercben dőlt el a magyarok javára. Igen, az utolsó másodpercben. Vagy az utolsó előttiben. Mindegy, örömmámorban úszott a magyar együttes és a debreceni közönség.

Az egy héttel ezelőtti idegenbeli 2-2 után a debreceni visszavágót a magyarok kezdték jobban, Harnisch Ákos góljával már az 5. percben megszerezték a vezetést, s a folytatásban is rengeteg helyzetet dolgoztak ki. A lehetőségek azonban kimaradtak, az első félidő hajrájában pedig egyenlítettek a románok.

A fordulást követően gyorsan átvették a vezetést a vendégek, ám a magyar csapat nagyot küzdött, és Hosszú Ádám egy megpattanó labdát a kapuba juttatott.

A félidő hátralévő részében már nem esett gól, így következett a kétszer ötperces hosszabbítás, mely megint román góllal kezdődött. A magyarok ezt követően mindent megtettek a fordításért, rendre a kapust lehozva, öt a négy ellen támadtak, ám sokáig ez sem eredményezett gólt. A 47. percben aztán Dróth Zoltán szép lövéssel egyenlített, majd amikor már úgy tűnt, nem változik az eredmény, ugyanő egy hosszan előreívelt labdát az utolsó másodpercben a román kapus mellett a kapuba fejelt.

MAGYARORSZÁG–Románia – 4–3
Gólszerző: Harnisch (4.), Hosszú (30.), Dróth (47., 50.) ill. F. Matei (15., 24., 42. – a másodikat büntetőből)
Kiállítva: Harnisch (24.)
Továbbjutott: MAGYARORSZÁG, 6–5-ös összesítéssel.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.