Hirdetés

Így ápolják a hajdú-székely barátságot!

2018.07.06. 10:14

Így ápolják a hajdú-székely barátságot!
Gyergyószentmiklós is visszatér a ligába, és a rajt előtt komoly tornát szervez (Fotó: szekelyhon.ro)

Komoly tornára hívták meg a debrecenieket.

Hirdetés

Több év szünet után éled újjá a nagy hagyományú gyergyószentmiklósi jégkorongtorna, amelyre az Erste Liga-újonc DEAC is meghívást kapott.

Augusztus 31. és szeptember 2. között rendezi meg az Erste Liga-újonc Gyergyói HK a nagy hagyományokkal rendelkező, ám az utóbbi években csak elvétve megrendezett Gyilkostó Kupát. Legutóbb 2013-ban volt okuk a gyergyói hokibarátoknak, hogy örüljenek a tornának, azt megelőzően pedig 2008-ban rendezték meg utoljára az eseményt. A gyergyói jégkorong feléledésével most újra létjogosultsága lett az eseménynek, amelyen a szokásoknak megfelelően négy csapat vesz részt, mégpedig a házigazda Gyergyói HK mellett a Csíkszeredai Sportklub, a Steaua Bukarest és az ugyancsak Erste Liga-újonc DEAC.

A debreceniek házatájáról érkezett a hír, hogy a cseh vezetőedző, David Musial már a cívisvárosban készíti elő a terepet a felkészülés megkezdéséhez. A játékosok jelenleg egyéni edzésmunkát végeznek. A keret tagjai július végén találkoznak. David Musial vezetőedző augusztus 6-án, hétfőn vezényel először jeges edzést.

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.