Hirdetés

Egy debreceni védő is bekerült a válogatottba

Cívishír

2017.04.10. 16:04

Egy debreceni védő is bekerült a válogatottba
Varga Arnold (elöl) (Fotó: Cívishír)

Kezdődik a vb-re való ráhangolódás.

Hirdetés

Hirdetés

Varga Arnold, a Debreceni HK hátvédje is tagja a magyra jégkorongválogatott bő keretének, amely megkezdi a ráhangolódást az április 22-én kezdődő Divízió I/A-s világbajnokságra. A magyar gárda a múlt héten világ legszűkebb elitjéhez tartozó Svédországgal és Finnországgal játszott felkészülési mérkőzést a Tüskecsarnokban, és 4-0-s, illetve 6-1-es vereséget szenvedett.Ezeken a találkozókon Varga Arnold nem játszott, mert az U25-ös válogatott tagjaként a csehek elleni páros összecsapáson kapott szerepet. Előbb 3-0-ra, majd 5-2-re nyerte a csehek.

A magyar válogatott a szlovénok ellen tartja a főpróbát, a mieink április 11-én, kedden Celjében, majd egy hét múlva Budapesten mérkőznek meg világ elitjébe tavaly feljutó szomszédainkkal.

A Divízió I. A-csoportos vb-selejtezőt Kijevben rendezik meg április 22-28. között. A magyarok Kazahsztán, Lengyelország, Ausztria, Dél-Korea és Ukrajna legjobbjai ellen mérkőznek meg. A csoportból az első kettő jut fel a világelitbe. A 2018-as világbajnokságnak Dánia két városa, Koppenhága és Herning ad otthont.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.