Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Online kaszinó bónuszok: hogyan működnek?

| 2022. 10. 27 | 16:47:00
XXX
Online kaszinó bónuszok: hogyan működnek?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma már rengeteg online kaszinó várja azokat, akik szeretnék kipróbálni magukat az online kaszinók világában. Egy dolog azonban mindegyik esetében megegyezik. Ha ugyanis szeretnél nyereményt elérni, akkor valódi pénzt kell kockáztatnod. Ehhez azonban a legtöbb ilyen oldal segítséget nyújt, és különféle bónuszokat kínál annak érdekében, hogy a játékosok minél többet játszhassanak. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb magyar online kaszinó oldalakon használt bónusz típusokat.

Üdvözlő bónusz

Az üdvözlő bónusz az online szerencsejáték oldalak által leggyakrabban használt ösztönző. A kaszinó üdvözlő bónusz akkor igényelhető, ha létrehozol egy felhasználói fiókot az oldalon úgy, hogy korábban még soha nem játszottál a választott szolgáltatónál. Az üdvözlő bónusznak számtalan formája létezik. A leggyakoribb a párosított bónusz. Ebben az esetben befizetést kell indítani a számlára, amelyet a kaszinó kiegészít a befizetés egy bizonyos hányadával. A legtöbb esetben a szerencsejáték oldalak megduplázzák a befizetés összegét. A bónusz összegét aztán általában a legtöbb játékon felhasználhatod. Emellé sokszor biztosítanak ingyenes pörgetéseket is, amelyeket a nyerőgépeken lehet felhasználni. Sőt, időnként akár befizetés nélküli bónuszokat is kínálnak. Ezek általában kisebb összeget jelentenek, viszont nem szükséges befizetést indítani a kaszinó számládra ahhoz, hogy felhasználhasd ezt az bónuszt.

Ingyenes pörgetések

Ahogy azt fentebb is említettük, az ingyenes pörgetéseket nyerőgépeken lehet felhasználni. Azt, hogy melyiken, az a választott kaszinó szabályaitól függ. Van olyan szolgáltató, ahol szinte minden nyerőgépen felhasználható, más esetben pedig meghatározzák azt a játékot, amelyen használhatod ezeket a pörgetéseket. Sok esetben előfordul, hogy az ingyenes pörgetéseket arra használják, hogy más bónuszokat kiegészítsenek vele, és vonzóbbá tegyék azokat. Emellett természetesen az is elfordul, hogy kifejezetten az ingyenes pörgetéseket foglalják bele egy bónuszba. Emellett ez a típusú ösztönző rendkívül kedvelt a befizetés nélküli bónuszok esetében.

Befizetés nélküli bónusz

A befizetési bónusz általában nagyon kedvelt a játékosok körében. Ennek pedig az az okat, hogy ezt a bónuszt úgy lehet igénybe venni, hogy ahhoz nem szükséges befizetést indítani a kaszinónál létrehozott számlára. Nagyon sok esetben ezt a bónuszt az új játékosok számára kínálják, ezzel is lehetőséget biztosítva számukra, hogy megismerjék a választott kaszinó oldal szolgáltatásait és játékait úgy, hogy közben nem kell a saját pénzüket kockáztatniuk. Maga bónusz tartalmazhat bónusz összeget, illetve ingyenes pörgetéseket is. Jellemző azonban ezekre, hogy mivel nem szükséges hozzájuk befizetés, ezért általában kisebb összegűek. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy sokszor sokkal szigorúbb előírások tartoznak ezekhez a bónuszokhoz, mint azokhoz, amelyeket befizetésért cserébe lehet igényelni.

Befizetési bónusz

A befizetési bónusz az online kaszinó oldalakon leggyakrabban előforduló bónusz típus, amely az új, és a meglévő játékosok számára is elérhető. Ennek a bónusznak a sajátossága, hogy a befizetését cserébe a kaszinó a befizetett összeg egy megadott százalékát bónuszként jóváírja a számládon. Ha például egy 100%-os bónuszról beszélünk, akkor a kaszinó megduplázza a befizetett összeget. Egy 50%-os bónusz esetében pedig a befizetés összegének a felét írják jóvá a számládon. Ez a százalék azonban teljes mértékben a kaszinótól függ, és gyakran egy adott oldalon is bónuszonként változik. Ennek a bónusznak a fontos jellemzője, hogy nemcsak a nyerőgépeken, valamint a hagyományos asztali- és kártyajátékokban lehet felhasználni, hanem az élő kaszinó játékok esetében is.

Hűségbónusz

A hűségbónusz, vagy más néven VIP bónusz kizárólag a meglévő játékosoknak szól. Ezzel igyekeznek ugyanis az online kaszinó oldalak arra ösztönözni a játékosokat, hogy időnként visszatérjenek játszani. A hűségprogramok általában több szintből állnak, és minél magasabbra jut valaki, annál jobb promóciókat igényelhet. Ahhoz azonban, hogy valaki fentebb juthasson egy ilyen programban, meghatározott feltételeket kell teljesítenie. Ez általában azt jelenti, hogy minél többet kell valódi pénzes játékokkal játszania. A hűségbónuszoknak számos formája létezik. Vannak olyan oldalak, amelyeken hűségpontokat lehet gyűjteni, amelyeket aztán különféle jutalmakra lehet beváltani. A fentebb említett szintes rendszer is rendkívül elterjedt. Ami azonban mindkét esetben fontos, hogy a hűségprogram keretében kapott bónuszokra általában sokkal kedvezőbb feltételek vonatkoznak.

Cashback bónusz

A cashback bónusz szintén nagyon kedvelt a játékosok körében. Ennek keretében ugyanis az online kaszinó oldalak egy megadott időszak alatt, a valódi pénzes játékok során elszenvedett veszteségek egy bizonyos részét visszatérítik a játékosok számára. Az ilyen bónuszok esetében az online kaszinó oldalak általában előírják azt, hogy minimum milyen értékben kell játszani. Sőt, azt is meghatározzák, hogy mekkora a lehetséges bónusz minimum és maximum összege. A jó hír azonban az, hogy mivel olyan összegről van szó, amelyet egyszer már elveszített egy játékos, így a bónuszhoz kapcsolódó megforgatási követelmények is rendkívül kedvezőek szoktak lenni.

Újratöltési bónusz

Az újratöltési, vagy más néven reload bónusz szinte minden online kaszinó oldalon elérhető, és a meglévő játékosok számára kínálják. Az újratöltési bónusz nem más, mint egy befizetési bónusz, amelyet akkor igényelhetnek a játékosok, ha az üdvözlő bónuszt már felhasználták. Ezt követően sok esetben hetente van lehetőség arra, hogy egy ilyen újratöltési bónuszt igényeljenek. Ezekre azonban jellemző, hogy sok esetben kevésbé kedvezőek, mint az üdvözlő bónuszok. Ennek ellenére érdemes lehet időnként igényelni egy ilyen bónuszt, hiszen még így is viszonylag alacsony befizetés mellett juthatnak a játékosok extra összeghez, amelyet felhasználhatnak a játék során.

Kapcsolódó hírek
Mire használható egy mobilház?
Mire használható egy mobilház?
Kiváló nyaraló, hétvégi ház vagy üzleti célú épület is válhat belőlük.
Telefonja jelzi, ha új egészségügyi dokumentuma érkezett
Telefonja jelzi, ha új egészségügyi dokumentuma érkezett
Új funkcióval bővült az EgészségAblak.
Lejtmenetben a szülések száma
Lejtmenetben a szülések száma
Lehangoló statisztika. Egy év alatt 24 százalékkal esett vissza a házasodási kedv.
Mi köze az akkumulátorgyárnak a Civaquához? – ez (volt) itt a kérdés
Mi köze az akkumulátorgyárnak a Civaquához? – ez (volt) itt a kérdés
A volt államtitkár már 2007-ben csapásként élte meg a beruházás elmaradását.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés