Borral hessegetjük a libákat – a gyomrunk felé

Márton napi liba- és borvacsorára az Átrium étterembe várják a vendégeket november 11-én, pénteken 18.30-tól. Hamisítatlan, őszi ízekkel gazdagított gasztronómiai élmény várja mindazokat, akik vidáman és tartalmasan szeretnék megülni drága jó Márton püspök neve napját. A szent emlékére fogyasztott lakoma alatt ne feledjék megkérdezni az aranykezű szakácsmestert, aztán miféle formájú és árnyalatú volt a liba mellének csontja. Ha fehér és hosszú, ilyen lesz a tél is, ha viszont barna és rövid, húzhatjuk elő a gumicsizmát.
Hideg előétel
Töltött libanyak lencse vinaigrettel
Borajánlatunk: Etyeki Kúria White 2011
Leves
Újházi libaleves
Meleg előétel
Fehérboros libazúza ragu pasztinák pürével, béarnaise espumával
Borajánlatunk: Pannonhalmi St. Martinus Cuvée 2011
Főétel
Konfitált fokhagymás libacomb bacönbe tekert sült körtével, diós sütőtök pürével, konyakos pecsenyelével
Borajánlatunk: Heimann Idei 2011
Desszert
Forró almás tarte tatin tárkonyos krémmel
Borajánlatunk: Tokaji Szamorodni Édes 2006
A menü ára: 6 ezer 500 forint fejenként; Asztalfoglalás: 52/506-606, 52/506-610, +36 30/681-0498
További információkért KLIKK IDE!


















