Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ötszáz munkatárs költözik a nagyerdei irodaházba

| 2022. 10. 26. | 14:38:00
Irodaberuházással erősít a British Telecommunications Debrecenben.
Ötszáz munkatárs költözik a nagyerdei irodaházba
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A budapesti költözés után Debrecenben is új, modernebb irodába teszi át székhelyét a BT (British Telecommunications). A Nagyerdő közvetlen szomszédságában található Forest Offices irodaparkba 2023-ban költözik be az 500 fős üzleti szolgáltatóközpont.

Ez az újabb beruházás nem csak a munkavállalói élményt emeli egy, a városban eddig ismeretlen szintre, de egyúttal a BT Magyarország és a magyar tudás melletti elköteleződését is tovább erősíti.

Ma már a munkavállalók kevesebb időt töltenek az irodában, ezért a terek kialakítása – a BT ’smart working’ kezdeményezésébe illeszkedve – az együttlétet, a közös gondolkodást és együttműködést helyezi előtérbe, mind személyes, mind pedig a hibrid munkavégzés trendjének megfelelő online módon.

– Ezzel az irodaberuházással a BT megerősíti stratégiai jelentőségű magyarországi központját, amely kulcsfontosságú szolgáltatásokat kínál a vállalat globális partnerei számára. Az alig néhány hónapja átadott új budapesti iroda és a debreceni fejlesztés méltó módon ünneplik a BT 15 éves magyarországi tevékenységét, és az ezalatt bejárt fejlődés ívét – hangsúlyozta Győri Péter, a BT ROC országigazgatója.

– A BT másfél évtizedes debreceni jelenléte minden érintett számára igazi sikertörténet. A létszámbővülés mellett mutatja a cég elköteleződését az is, hogy egyre változatosabb munkaköröket nyit meg Debrecenben, és a helyi BSC kerekasztal alapító tagjaként nagy szerepet vállal az ágazat jövőjének formálásában

– említette Papp László, Debrecen polgármestere.

– Büszkék vagyunk rá, hogy a budapesti központjuk után lehetőségünk nyílt Debrecenben is képviselni a BT-t. Úgy gondolom, hogy a BT törekvése arra, hogy a munkavállalói számára nyújtott környezetet folyamatosan fejlessze, valamint a hibrid munkavégzésre való átállás biztosítása tökéletesen illeszkedik a debreceni Forest Offices kiemelkedő adottságaihoz – nyilatkozta Ecsődi Miklós Colliers Hungary Occupier Services üzletágának vezetője.

Az ingatlanbefektető és fejlesztő GTC csoport tulajdonában lévő A kategóriás Forest Offices Debrecen irodaház megjelenésével és kivételes műszaki tartalmával kiváló lehetőséget kínál a BT számára. A környezetbarát, energiahatékony irodaház világos belső terekkel, zöldtetővel rendelkezik, emellett az organikus növényfal, a nyitható ablakok, a kiváló levegőztető rendszer, a mélygarázsban kialakított kerékpártárolók és a zuhanyzóval is rendelkező öltözők egyaránt a dolgozók kényelmét szolgálják. A BT ’Better Workplace’ stratégiájának keretében az irodaterületet az utolsó csavarig teljesen új eszközökkel szerelik fel és bútorozzák be.

A BT Magyarországon

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Nettó átlagkereset: 417 ezer forint
A nettó kereset mediánértéke 340 700 forintot ért el.
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Református bölcsőde épül Józsán – letették az alapkövet
A beruházás várhatóan 2025 júniusára fejeződik be.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.