Hirdetés

XXI. Esküvői Kiállítás a Lovardában

civishir.hu

2020.01.07. 09:32

XXI. Esküvői Kiállítás a Lovardában

Ruhák, tortacsodák, meghívók a nagyszabású debreceni programon.

Hirdetés

Túl az óperencián, a nagy Termálvíz partján évente két napra előtűnik a ködből Szerelemváros. Szerelemváros lakói a NÁSZbanNAGY-ok nemzettsége. Ők azok, akik a Debreceni Esküvői Kiállítás és Vásáron az esküvői szakma jeles képviselőiként segíteni tudnak a házasságra készülőknek.

Valahogy így kezdődött jó két évtizede a Debreceni Esküvői Kiállítás beharangozója.

Január 11-én és 12-én huszonegyedik alkalommal gyűlik össze az esküvői szakma első vonala ismét a Lovardában. A rendezvény két napon keresztül várja majd a párokat, örömszülőket, no meg mindenkit, aki az egyik leglátványosabb kiállítására kíváncsi.

A szervezők célja folyamatosan az, hogy ismét itt legyen az ország legnagyobb vidéki esküvői kiállítása. Fontos szempont, hogy mindenféle program helyett a kiállítók nagy száma, minőségi összetétele, első vonalba tartozása vonzza a párokat és biztosítsa számukra azt, hogy itt két nap alatt a teljes esküvő megszervezhető legyen. Mindez

akár több százezres megtakarítással a sok vásári kedvezmény segítségével.

A kedvezményeken túl elég csak arra gondolni, hogy ha valamennyi kiállító üzletébe szeretne valaki ellátogatni, az több, mint 10 napba telne. Akik konkrétan még nem tudják mikor lesz az esküvőjük azok is rengeteg ötlettel gazdagodhatnak, és akik csak egy látványos programra kíváncsiak a hideg téli hétvégén, azok is megtalálják ezt ebben az eseményben, kezdve az óriás csokiszökőkutaktól, a különleges tortacsodákig, a rengeteg menyasszonyi, vőlegényi ruháig, a látványos dekorációktól, virágcsokroktól, a finom falatokig. Érdemes úgy készülni időbeosztással, hogy több órás elfoglaltság a Kiállításon végigmenni. Rengeteg próbálható ruha, sok-sok átnézhető katalógus fotósoktól, a meghívók, megnézendő videók, kóstolások, tárgyalás a szolgáltatókkal, esetleg némi alkudozás... Szóval, aki ide indul, ne tegyen oda vizet forrni!

XXI. Debreceni Esküvői Kiállítás és Vásár
január 11-12.
Lovarda

További információk a rendezvény közösségi oldalán és az eskuvoiiranytu.hu oldalon.

 

PRLovardaesküvői kiállítás

Szóljon hozzá!

Hirdetés