Hirdetés

Helikopter hozta Debrecenbe az egri baleset sérültjét

MTI

2019.12.14. 16:41

Helikopter hozta Debrecenbe az egri baleset sérültjét
A kép illusztráció

A 25-ös számú főúton történt.

Hirdetés

Három életveszélyes sérültje van az Eger és Kerecsend között, a 25-ös főúton szombaton történt balesetnek, őket mentőhelikopterekkel Budapestre, Debrecenbe és Miskolcra vitték – közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója.

Győrfi Pál az első rendőrségi információkat pontosítva elmondta: a balesetben hatan sérültek meg - két nő és négy férfi -, a helyszínre hét mentőautót és három mentőhelikoptert riasztott a mentőszolgálat.

Egy nő és két férfi súlyos koponya-, mellkas- és belső sérüléseket szenvedett, őket a mentőhelikopterek a budapesti Honvéd kórházba, Debrecenbe, Miskolcra vitték. Három további sérültet (szintén egy nőt és két férfit) törésekkel, zúzódásokkal mentőautók vittek az egri kórházba - közölte Győrfi Pál.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Soltész Bálint korábban elmondta, a 25-ös főút 9-es kilométerének közelében eddig tisztázatlan okból árokba hajtott egy személyautó, majd egy másik gépkocsi a segítségnyújtás szándékával megállt és utasai kiszálltak. A főúton állókat ezt követően elsodorta egy arra haladó harmadik jármű.
Eger

Szóljon hozzá!

Hirdetés