Hirdetés

Egy debreceni vállalkozó „életmentő” gesztusa

2019.12.03. 13:44

Egy debreceni vállalkozó „életmentő” gesztusa
Becsky István és Horváth Zsolt (Fotó: Miskolczi János)

A környéken bárki használhatja a készüléket. Bárcsak ne lenne rá szükség soha!

Hirdetés

Hirdetés

Ha baj van, közel legyen a segítség – ezzel a gondolattal vásárolt egy júliatelepi építőanyag-kereskedés saját költségén defibrillátort – jelentette be a cég vezetője és Becsky István, a városrész önkormányzati képviselője.

Horváth Zsolt, a Kárpát Tüzép Kft cégvezetője azért vásárolta meg az életmentő műszert, hogy ha a környéken arra bárkinek szüksége lenne, helyben legyen a segítség.  Az építőanyag-kereskedés egy országos hálózat része. A Pannon-csoport vezetősége egy sajnálatos baleset miatt döntött úgy, hogy igyekeznek minden kereskedésben ilyen eszközt beszerezni. A több mint 100 cég közül csaknem 30 helyszínen már meg is vásárolták a defibrillátor készüléket.

Ha egy életet meg tud menteni ez a készülék, már megérte megvásárolni

– fogalmazott Horváth Zsolt a sajtóeseményen. Becsky István, a városrész önkormányzati képviselője nagyon fontosnak és támogatandónak tartja a kezdeményezést.

Debrecen gondoskodó város, és ezt a lelkületet nemcsak a városvezetés, hanem a cégvezetők is magukénak érzik. Ezért gondolom nagyon nemes szándéknak, hogy egy júliatelepi vállalkozó így segíti a közösséget

– mondta Becsky István önkormányzati képviselő.

A Körösi Csoma Sándor utca 2. szám alatti kereskedésben – nyitva tartási időben – ezentúl folyamatosan elérhető lesz az életmentő berendezés
defibrillátorBecsky István

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.