Hirdetés

Káprázatos szülinap a Rúdtánc Debrecennél

civishir.hu

2019.11.13. 08:40

Káprázatos szülinap a Rúdtánc Debrecennél
Fotók: Kiss Lóránt

Folyamatos a fejlődés.

Hirdetés

Hirdetés

Tetőfokára hág a hangulat minden év novemberében az országosan egyedülálló, tapasztalt szakmai oktatókkal rendelkező debreceni stúdiónál, ugyanis a rúdfitnesz és légakrobatika stúdió ebben a hónapban ünnepli születésnapját, amit méltó módon meg is ünnepelnek – most nyolcadszor.

Idén a Kölcsey Központ báltermében rendeztek nagyszabású gálaestet, amin 22 fellépő mellett a hétszeres magyar bajnok Marosvölgyi Noémi is színpadra állt, valamint díjazták az egész éves sikereket.

– Megható érzés és egyben büszkeség látni, ahogy fejlődünk, ahogy a folyamatos sikerek mellett évről évre megújulunk. Számunkra a legfontosabb, hogy a tanítványainktól és a gyerekek szüleitől rengeteg pozitív és motiváló visszajelzés érkezik, így nem kérdés, hogy minden évben ezt az eseménysorozatot várjuk a legjobban. Ilyenkor az edzőtermi ruhát elegáns kisestélyire cseréljük, és mindannyian együtt örülünk a sikereknek – nyilatkozott az iskola vezetője, Dobolán-Kardos Erika.

A debreceni székhelyű stúdióban a légakrobatika különböző fajtáit (a rúdfitneszt, a selyemakrobatikát, a karikát, és a hammockot) próbálhatják ki az érdeklődők, ahol a születésnapra való tekintetettel számos kedvezményt vehetnek igénybe a látogatók.
rúdtánc

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.