Hirdetés

Hirdetés

Egy ideig még sáros marad a püspökladányi utca

civishir.hu

2019.11.08. 13:52

Egy ideig még sáros marad a püspökladányi utca
A kép illusztráció

Eredménytelen a felújítására kiírt közbeszerzés.

Hirdetés

Hirdetés

Noha nagyon szeretné felújíttatni az önkormányzat az újtelepi Móricz Zsigmond utcát, és a munkák elvégzésére három pályázat is érkezett, végül eredménytelenül zárult a közbeszerzés, ugyanis az ajánlatok értéke meghaladta a városvezetés rendelkezésére álló összeget. Ajánlatot a debreceni Hajdut Építő Kft., a püspökladányi Szalóczi És Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. és a hajdúböszörményi Balogh Szervíz Trans Kft. nyújtott be.

A Móricz Zsigmond utca az aszfaltburkolatú mezőgazdasági úttól indul és a Debreceni utcáig tart, a közepe táján keresztezi a Gárdonyi Géza utca. A mezőgazdasági úttól a Gárdonyi Géza utca sárrázójáig útalap van, melynek minősége nem felel meg útalapként való felhasználásra, ellenben kiszedve és a helyszínen depózva a most meglévő útalap fagyvédő rétegként jó szolgálatot tehetne. A Gárdonyi Géza utca szilárd burkolatának építésekor mindkét oldalra 25 méter hosszú sárrázót készítettek, melynek állapota jelenleg is megfelelő, átépítésük nem szükséges, ellenben kopó aszfaltréteggel kell ellátni. 

Az építkezés célja az lenne, hogy a Móricz Zsigmond utcában lévő ingatlanokat szilárd burkolaton tudják a lakók megközelíteni, valamint a területre hulló csapadékvizet a Gárdonyi Géza utcában lévő zárt csatornába és a Debreceni utcában lévő elvezető árokba lehessen vezetni. A szilárd burkolatot 4 méter, az útkoronát 7 méter szélességben szeretnék elkészítettetni.
Püspökladányberuházásútépítés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.