Hirdetés

Hirdetés

Varga Zoltán gyávának nevezi Papp Lászlót

2019.10.11. 16:29

Varga Zoltán gyávának nevezi Papp Lászlót
Varga Zoltán (Fotó: Cívishír)

A Debreceni DK-s a vita elmaradásáért

Hirdetés

Hirdetés

Varga Zoltán, a DK-MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás debreceni polgármesterjelöltje gyávának nevezi papp László polgármestert, amiért nem állt ki vitázni vele.

Demokráciákban a világ legtermészetesebb dolga az álláspontok, vélemények nyílt ütköztetése, egyáltalán kifejtése. Ezekben az országokban, a „szabad világban”, a közélet szereplői, egy város irányítói esetében ez nem lehetőség, nem szabadon választott gyakorlat. Ez kötelesség! Az állampárt, a Fidesz politikusai számára azonban nem létezik demokrácia, és nem kívánatos a vita sem! Ez alól sajnos nem kivétel Papp László Debrecen polgármestere sem. Hová tűnt a becsület, a bátorság, a felelősségvállalás? Sokmilliós, engedély nélküli plakáterdő, legyalult média, agymosó propaganda és szervilis jogászok, választási bizottságok hada mögé bújt Papp László. Fideszéknél ez a demokrácia. Nem csalódtunk Debrecen polgármesterében pont olyan, mint a főnöke. Gyáva!

- fogalmazott a DK-s a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben.

Amint arról, Varga Zoltán még szeptember végén hívta ki vitára Papp Lászlót. Varga a Márky-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester nevével fémjelzett Kossuth kört bízta volna meg a vita lebonyolításával. A Fidesz még aznap reagált: amíg Debrecen három ellenzéki polgármesterjelöltje részéről nincs konszenzus a vitáról, addig a Fidesz önkormányzati frakciója nem kíván foglalkozni ezzel a kérdéssel - közölte a párt önkormányzati képviselőcsoportja, amely szerint 

az elmúlt öt év kemény munkával telt, Debrecené mára az ország legsikeresebb város- és gazdaságfejlesztési programja lett, és nincs miről vitázni.

Ön melyik debreceni polgármesterjelöltre szavaz a 2019-es önkormányzati választáson?

Papp Lászlóra (Fidesz)

0%

Kőszeghy Ábelre (Jobbik-Momentum-LMP)

0%

Varga Zoltánra (DK-MSZP-Szolidaritás-Párbeszéd)

0%

Rigó Istvánra (Civil Fórum)

0%

egyikre sem, nem megyek el szavazni

0%

 

választás2019

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.