Hirdetés

Hirdetés

Debrecen legígéretesebb zenekara a Víztoronyban

Cívishír

2019.10.17. 17:26

Debrecen legígéretesebb zenekara a Víztoronyban
Az Árnyéknyúl (fotó: arnyeknyul.hu)

Még két zenekar is színpadra lép.

Hirdetés

Hirdetés

Az Árnyéknyúl tart lemezbemutató koncertet október 19-én szombaton a Nagyerdőn, a Víztoronyban.

Modern Lobotómia néven indultak, majd a 30Y frontembere, Beck Zoli javaslatára Árnyéknyúl néven folytatták működésüket. A név egyik daluk szövegében jelent meg először, most pedig már egyre többen ismerik a feltörekvő debreceni zenekart.

Népszerűségük nem véletlen: a már említett pécsi 30Y zenekar nemcsak tanácsokkal látta el a srácokat, hanem segítettek elkészíteni debütáló albumokat is, amelyet Szegeden vettek fel pár hónappal ezelőtt.

Idén januárban a trió fellépett az első jótékonysági Beatle-esten is, amely során csatlakozott hozzájuk debreceni mentoruk, Süli András is. Ez a különleges felállás nemrég a Budapest Parkban is megvalósult.

Az este másik főzenekara a Jurij lesz. A csapat 2001-ben alakult Nyíregyházán. Kezdetben népdalfeldolgozásokat és saját számokat játszott, zenéjüket "szocrock" néven emlegették. Első albumuk címe is ez lett (Szocrock). Ez időben a Kispál és a Borz előzenekara is voltak egy turné során.

Az előzenekar a budapesti Madmike lesz. A négytagú formáció garázshangzású pszichedelikus punkot játszik. A koncertjeik hangulata egészene elképesztő, miattuk igazán érdemes lesz időben érkezni.

Jegyek a Campus online jegyrendszerében: https://campus.jegy.hu/program/arnyeknyul-lemezbemutato-jurij-108221/589662 (1000 Ft)
Helyszíni jegyár: 1200 Ft
DebrecenÁrnyéknyúl

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.