Hirdetés

Hirdetés

Utcabált rendeznek a Csapókertben

civishir.hu

2019.09.13. 08:21

Utcabált rendeznek a Csapókertben

Vidám családi nap a debreceni városrészben főzéssel, zenével, gyermekprogramokkal.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Művelődési Központ Csapókerti Közösségi Háza és a Csapókerti Baráti Kör Egyesület szeptember 14-én 15 órakor immár 15. alkalommal rendezi meg a Csapókerti Szomszédsági Napot a Süveg utcán. A rendezvény Csapókert városrész őszi szabadtéri ünnepe, egyben bemutatkozási lehetőség a házban működő csoportok számára. Cél a helyi identitás erősítése a városrészben és a helyi civil szervezetekben, az intézmény és a közösségek együttműködésének támogatása.

Program

14.00: főzőverseny a Csapókerti Baráti Kör Egyesület szervezésében
15.30 Derecskei Ifjúsági Fúvószenekar
16.00-18.00
Művészeti együttesek produkciói (népdal, citera, klasszikus gitár, akrobatikus rock and roll, néptánc) Egészségsátor – mérések, pszichológiai tanácsadás a Cívis Praxisközösség közreműködésével
Közben: Hangbújócska Zenebölcsi, kézműves foglalkozások, sakk, szőlőpréselés, kaktusz-élményültetés, logikai játékok gyerekeknek és felnőtteknek, tanácsadások, gombfoci.
18.00: Kuckó Művésztanya műsora
19.00 – 22.00: Utcabál

A rendezvény ideje alatt adománygyűjtés (tartós élelmiszer, tisztítószer) a "Kamilla" Családok Átmeneti Otthona számára.

Forgalmi változás

A XV. Csapókerti Szomszédsági Nap zavartalan lebonyolítása érdekében 2019. szeptember 14-én, szombaton, 8.00–24.00 között nem lehet gépjárművel áthajtani a Süveg utca – Mátyás király utca – Gábor Áron utca közötti szakaszán. Átmenő forgalomra a Süveg utcával párhuzamos Kurucz utcát lehet majd használni.

utcabálCsapókert

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.