Tízéves Debrecen egyik leggyorsabban növekedő cége

civishir.hu

2019.09.08. 17:58

Tízéves Debrecen egyik leggyorsabban növekedő cége
(Fotók: Fogarasi Renáta/Cívishír)

A Zolend születésnapján Papp László polgármester is köszöntőt mondott.

Hirdetés

Tizedik születésnapját ünnepelte a debreceni Zolend Kft. 160 dolgozójával és azok családjával szeptember 8-án. A Park Hillben gyermekprogramok, kispályás foci, szkanderverseny, koncert várta a mára a BMW-t, a Jaguárt, a General Motorst vagy a MOL-t is a partnerei között tudó középvállalat munkatársait.

Debrecen polgármestere a jubileum alkalmából fát ültetett a tulajdonosokkal. – A Zolendet olyan cégként tartjuk nyilván, amely az egyik legjobb példája a kis- és középvállalati szektor fejlődőképességének. Az alapítók a szakmai hozzáértésük, tehetségük eredményeként a nulláról építettek egy, a nemzetközi gazdasági környezetben is komoly eredményre képes, életképes társaságot. Közösen dolgozunk azon, hogy a Zolend tovább nőjön, és Debrecen egyik emblematikus cége legyen – mondta a faültetést megelőző köszöntőjében Papp László, méltatva a dolgozók elhivatottságát, kreativitását.

Az egyik tulajdonos, Zsigmond Endre kiemelte: évente majdnem 700 tonna készterméket készítenek közel 200 különböző szerződésteljesítés eredményeként. Ipari berendezéseik Kínáig, Mexikóig eljutnak.

– Az idei évben egy kínai cégnek olyan egyedülálló szénszálas berendezést terveztünk, gyártottunk és telepítettünk, hogy ha akarnak, a jövőben akár az űriparnak is szállíthatnak alapanyagokat – tette hozzá. Szerinte a következő években az életben maradás záloga a termelékenység és a hatékonyság lehető legmagasabb szintű növelése, miközben meg kell tartaniuk és tovább adniuk a legfontosabb alapértékeiket, vagyis a tiszteletet, a becsületet, a szerénységet, a lojalitást, a hitelességet. Hangsúlyozta, boldog jövőt csak az építhet, aki szereti önmagát, mert csak az tudja a környezetét szeretni, segíteni, fejleszteni.

Tulajdonostársa, Sólyom Zoltán a dolgozók mindennapi erőfeszítéseit köszönte, kitérve arra, hogy az élethez szerencse is kell. – Mi pedig szerencsések vagyunk, hogy Debrecenben veletek együtt fel tudtuk építeni ezt a céget – hangsúlyozta.

Elhangzott, egy csillag hivatalosan is megkapta a Zolend elnevezést.

Galéria

DebrecenszületésnapPapp LászlóZolend

Szóljon hozzá!

Hirdetés