Hirdetés

Lángolt a centrifuga egy debreceni lakásban

katasztrofavedelem.hu

2019.07.22. 09:51

Lángolt a centrifuga egy debreceni lakásban
A kép illusztráció.

Balmazújvároson az avar, Hajdúsámsonban a filagória égett.

Hirdetés

Centrifuga kapott lángra július 21-én kora délelőtt Debrecenben, a Bethlen utca egyik társasházi lakásában. A tüzet az ott tartózkodók a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották. A tűzoltók az ingatlant áramtalanították, majd átvizsgálták és elvégezték annak átszellőztetését. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.  

Közel ezer négyzetméteren égett az avar tegnap kora délután Balmazújvároson, az Erzsébet utcában. Az önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy huszonöt méteres fa tizenöt méteres ága hasadt le tegnap este Hajdúnánáson, a Böszörményi utcában. A helyi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel és kéziszerszámokkal szüntették meg a veszélyhelyzetet.

Villám csapott egy családi ház tetőszerkezetébe tegnap este Hajdúsámson-Martinkán, a Domb utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott tartózkodók megszüntették a tető izzását. A tűzoltók a tetőt átvizsgálták. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor. 

Kigyulladt egy tizenhat négyzetméteres filagória tegnap későn este Hajdúsámsonban, a Rózsa utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére a tulajdonos a tüzet eloltotta, a tűzoltók az utómunkálatok elvégezték.

Szóljon hozzá!

Hirdetés