Csőstül jött a baj Debrecenben

2019.07.03. 09:14

Csőstül jött a baj Debrecenben

Leszakadt faág, autó az árokban

Hirdetés

A megszokottnál sokkal több dolguk akadt a tűzoltóknak kedden. A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság így összegzett:

  • Egy faág hasadt le tegnap a debreceni Varga utcában. A közúti forgalmat veszélyeztette a faág, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.
  • Két személygépkocsi ütközött össze Debrecenben, a Pesti utcában. A város tűzoltói áramtalanították a járműveket.
  • Egy személygépkocsi az árokba hajtott tegnap délelőtt Debrecen és Bocskaikert között. Az autó vezetője megsérült, őt a debreceni hivatásos tűzoltók emelték ki az árokból, majd a mentőszolgálatnak átadták.
  • Nagyhegyes külterületén egy autó utánfutóval együtt borult az árokba. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat riasztották. Az egység átvizsgálta a járművet, majd áramtalanította azt. A balesetben nem sérült meg senki.
  • Délben egy tizennégy méteres fa egyik ága dőlt az úttestre Debrecenben, a Monostor utcában. A gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztette. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével gépezetés tolólétrán át eltávolították az ágat.
  • A debreceni Péterfia utcában egy társasház egyik lakásának felújítása közben egy gázvezeték megsérült. A debreceni hivatásos tűzoltók a gázfőcsapot elzárták és átszellőztették az épületet. A társasház huszonegy lakója a beavatkozás idejére elhagyta otthonát.
  • Délután Hajdúszoboszló külterületén két személygépkocsi ütközött össze. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, ők a feszültségmentesítést végezték el. A mentőszolgálat a helyszínről két embert kórházba szállított.

Szóljon hozzá!

Hirdetés