Hirdetés

Hirdetés

Karrierközpontot nyitott a Krones Debrecenben

civishir.hu

2019.03.12. 12:30

Karrierközpontot nyitott a Krones Debrecenben
(Fotók: Cívishír)

Több mint ötszáz munkavállalót várnak.

Hirdetés

Hirdetés

A március 12-én megnyitott központ feladata, hogy folyamatos tájékoztatást adjon a város lakóinak, a jövő lehetséges munkavállalóinak a vállalat tevékenységéről, a meglévő munkalehetőségekről – hangzott el a keddi sajtótájékoztatón.

A következő néhány hónapban a központ segítségével fogják az új, debreceni üzem munkavállalóit kiválasztani.

A vállalat Európában – Németországon kívül – először Debrecenben létesít gyártócsarnokot. A beruházás kapcsán a vállalat 75 millió eurós, közel 23 milliárd forintos ráfordítással hozza létre üzemét, ahol több mint 500  új munkahelyet teremt.

A cégcsoport a folyamat-, töltés- és csomagolástechnológia területén, ital és folyékony élelmiszeripari termékeket előállító üzemeknek tervez, fejleszt és állít elő a teljes termelési értékláncot lefedő gépeket és teljes gépsorokat; az egyedi gyártógépektől kezdve az információs technológiai megoldásokon és gyártervezésen át a logisztikai rendszerekig.

A vállalat büszke arra, hogy munkatársainak olyan életpálya modellt kínál, amely hosszú távon biztonságos jövőképet ad.

Nemzetközi nagyvállalatként a Krones támogatja a munkavállalói sokszínűséget, a magas szintű szakmai tudás fenntartása és folyamatos bővítése érdekében. A magyar vállalat a termelése során kiemelt hozzáadott értékkel számol, fontos a munkavállalók tapasztalata, tudása. A Krones Hungary Kft. olyan munkalehetőségeket kínál, amelyek változatosak és igénylik a munkatársak innovatív megoldásait a mindennapi folyamatokban is.

Galéria

DebrecenKrones AG

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.