Hirdetés

Hirdetés

Vivien és Patrik nyerte a Cívishír játékát!

civishir.hu

2019.02.14. 14:46

Vivien és Patrik nyerte a Cívishír játékát!

Kétéjszakás wellnesshétvége volt a fődíj, de másokat is díjaztunk. Sőt, meglepetést is tartogatunk…

Hirdetés

Hirdetés

„Senki sem tökéletes, de vannak akik tökéletesek egymás számára!” – Kunczel Vivien és Mihácsi Patrik ezzel az üzenettel igyekezett minél több lájkot kérni a Facebookon, s elég jól sikerült: 2550-el ők nyerték a Cívishír nagy sikerű Valentin-napi játékát. Gratulálunk, ők mehetnek kétéjszakás wellnesshétvégére egy választott időpontban a Hotel Kumániába.

1727 lájkkal Bene Rebeka és Dalmi Dávid végzett a második helyen. „Tekintve, hogy te voltál az első csókom, szerintem úgy igazságos, ha neked meg én leszek az utolsó” – írták.

Tőlük kicsit lemaradva Szabó Henrietta és Radócz Kristóf (1716) következett, öt éve vannak együtt, tudhattuk meg a jelentkezésükből.

Az eredeti játékkiíráson felül portálunk további két párt díjazott a lájkoktól függetlenül, az általuk küldött szöveg ötletességéért, illetve őszintesége miatt. Így Princz Andrea Judit és Bányai Attila a Campus Fesztiválon (páros napi belépő) szabadíthat fel még több örömhormont, míg Gál Gitta és Árva Tamás akár a kisfúkkal hármasban is eltölthetnek egy kellemes napot a Borostyán Med Hotel wellnessrészlegén.

A szerelmesek napjához kapcsolódó játékunk február 7-én indult és a mai napon 14 órakor összesítettük a lájkokat. Összesen 166 pár küldte el közös fotóját a Cívishírnek, s vette célba a wellnessszolgáltatások miatt is népszerű kisújszállási hotelt, a Campus Fesztivált, valamint a nyíradony-tamásipusztai Borostyán Med Hotelt.

Nagyon köszönjük a részvételt és a rengeteg reagálást, lájkot, hozzászólást!

Akik most nem nyertek vagy csak lájkoltak, figyeljék, olvassák folyamatosan a Cívishírt, mert még február végén újabb játékkal, újabb nyereményekkel jelentkezünk!

Galéria

CívishírCampus FesztiváljátékHotel KumániaValentinBorostyán Med Hotel

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.