Hirdetés

Aki Debrecenben tanulja ki e mesterséget, rögtön kap állást

unideb.hu

2019.01.09. 18:03

Aki Debrecenben tanulja ki e mesterséget, rögtön kap állást
(Fotó: unideb.hu)

Világszínvonalú az oktatás.

Hirdetés

Hirdetés

A harmadik évezred innovatív eljárásait és a legmodernebb fogászati eszközök használatát sajátíthatják el a leendő fogorvostan-hallgatók a Debreceni Egyetemen. A Fogorvostudományi Kar 10 féléves osztatlan mesterképzése világszínvonalú szaktudást nyújt.

Már friss diplomás fogorvosként kiváló munkaerőpiaci esélyekkel indulnak, biztos és sokrétű karrier előtt állnak a Debreceni Egyetemen végző hallgatók. A képzés kifejezetten gyakorlatorientált. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatosan fejlődő legmodernebb technológiák, kezelések megismertetésére, mivel karunkon szorosan összekapcsolódik az oktatás és a betegellátás. A Fogorvostudományi Kar regionális központként évente mintegy 15 ezer beteget lát el

– emelte ki a szak egyik legnagyobb erősségét Bágyi Kinga egyetemi docens, a kar 2019. január 1-én kinevezett dékánja ( a képen).

A fogorvostan-hallgatók az utolsó négy félévben, a komplex fogászati gyakorlatokon már tevékenyen részt vesznek a betegek kezelésében, így a végzést követően kellő szakmai rutinnal rendelkeznek ahhoz, hogy azonnal praktizálhassanak.

- Elsődleges célunk olyan fogorvosok képzése, akik a világ bármely országában megfelelnek a szakma követelményeinek. Az intézmény által kiadott diplomát Európa szinte összes országában elfogadják. Hallgatóink nemzetközileg elismert oktatóktól tanulnak, és világviszonylatban is kiváló infrastruktúrával rendelkezünk

– fogalmazott a kar vezetője. A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kara a HVG Diploma 2019 rangsorában az oktatók kiválósága alapján továbbra is az ország legjobb fogorvosképző helye.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.