Hirdetés

Hirdetés

A múlt héten elküldték, most visszahívták - így igazolt a Loki!

2019.01.29. 12:05

A múlt héten elküldték, most visszahívták - így igazolt a Loki!
Tomas Kosicky munkában (Footó: mti)

Meggondolták magukat a debreceniek. Kétszer is.

Hirdetés

Hirdetés

Meglehetősen furcsa körülmények között hosszabbította meg szerződését Tomas Kosicky, a DVSC szlovák kapusa. A cerberus kevés játéklehetősége ellenére is maradt volna Debrecenben, ám az utolsó napokban keresztülhúzták a számításait, legalábbis az elmondása szerint.

A szlovák portás szerződésében volt ugyan egy kétéves hosszabbítási opció, de a hajdúságiak nem éltek vele. Megköszönték neki a munkát. A futballista távozott Debrecenből, és a szlovák Tablet TV-nek beszélt a szakítás körülményeiről. Ebből idézett a csakfoci.hu. Kosicky elmondta, hogy megegyeztek a folytatás részleteiről, de a szerződést csak nem kapta kézhez, és amikor

a sportigazgatónál két nap után érdeklődött, akkor azt a választ kapta, hogy a tulajdonos meggogondolta magát.

Az egyszeres szlovák válogatott kapus hozzátette, már érkezése előtt tudta, hogy a Loki tulajdonosa nehéz természet, de erre nem számított. A Serie A-ban, B-ben és C-ben, illetve a görög és izraeli élvonalban is megfordult Kosicky az NB I-ről azt mondta,

a leggyengébb bajnokság, amiben eddig játszott.

Ezek után nagyot néztek a Loki hívei kedden, amikor a klub honlapján azt olvasták, hogy Kosicky mélgis a Lokiban folytatja.

A mai napon a felek megállapodtak, és a játékos 2019. december 31-ig szóló szerződést írt alá - közölte a dvsc.hu.

Kosicky mindössze egy bajnokin védte a Loki kapuját, akkor is négy gólt kapott a Balmazújvárostól. Többnyire a Magyar Kupa-találkozókon kapott lehetőséget Herczeg Andrástól, aki számára minden kétség kívül Nagy Sándor az első számú kapus.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.