Hirdetés

Új közbeszerzés kell a debreceni nagyprojektben

Cívishír

2018.11.16. 15:20

Új közbeszerzés kell a debreceni nagyprojektben
Egy 2016-os látványterven a Sas utca és a Dósa nádor tér

Hatan tettek ajánlatot a mélygarázst is magába foglaló beruházás kapcsán.

Hirdetés

Hirdetés

Eredménytelennek nyilvánította az önkormányzat a Sas utcai mélygarázshoz, a Régi Városháza energetikai korszerűsítéséhez és az inkubációs központ létrehozásához kapcsolódó tervdokumentáció elkészítésére kiírt közbeszerzési eljárást – derül ki a november 16-i Közbeszerzési Értesítőből. Az adatok szerint hat gazdasági társaság tett ajánlatot, köztük Bordás Péter cége, a BORD Építész Stúdió Kft. A legkedvezőbb ajánlatot a debreceni MEDMIX CENTER Tervező - Beruházó - Kivitelező - Kereskedő és Szolgáltató Kft. adta, de az általa megjelölt ár is felette van a debreceni önkormányzatnál rendelkezésre álló fedezetnek.

A nyertes pályázó feladata a megközelítőleg 1200 négyzetméter alapterületű Debreceni Inkubációs Központ megvalósításához szükséges minden szakágra kiterjedő építési engedélyezési, kiviteli tervdokumentáció elkészítése a tervezői költségbecslést is beleértve. 

A tervdokumentáció magába foglalná a Piac utcai Régi Városháza mintegy 7200 négyzetméter összterületű, nem energiahatékony műemléki épületének energetikai korszerűsítését. Továbbá a reprezentatív helyiségek (főbejárat, emeleti lépcsőház, Nagytanács terem, vezetői irodák, jegyzői iroda) belsőépítészeti koncepciójának megtervezését, az örökségvédelmi engedélyezési terv, valamint a kiviteli terv elkészítését.

Szintén a projekt része a Sas utcán kialakítandó, körülbelül 200 férőhelyes mélygarázs műszaki kivitelezéséhez szükséges engedélyezési-kiviteli terv készítése, a Sas utca zöldterületi rendezésével és a Városháza utca rekonstrukciójával együtt.

Árajnálatot tettek: ABC Group Ingatlan Fejlesztő és Üzemeltető Kft. (Újlengyel), BORD Építész Stúdió Kft. (Budapest), „MG Építész” Tervező és Szolgáltató Kft. (Budapest), MEDMIX CENTER Tervező - Beruházó - Kivitelező - Kereskedő és Szolgáltató Kft. (Debrecen), Perfektum Építész Kft. (Budapest), Tisza Építész Műterem Kft. (Nyíregyháza)

RaL

Debrecenberuházásközbeszerzés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.