Hirdetés

Ha az MSZP megszűnne, vidéken az emberek észre sem vennék...

2018.05.23. 17:03

Ha az MSZP megszűnne, vidéken az emberek észre sem vennék...
Kunhalmi Ágnes a napokban Nyíradonyban járt. Vajon rá is gondoltak a megyei szocialisták? (Fotó: mti)

Ezt maguk a debreceni szocialisták fogalmazták meg.

Hirdetés

Mindazoknak, akiknek szerepük volt a párt leépülésében, ideje hátrébb lépniük – javasolják az MSZP vezetését keményen bíráló állásfoglalásukban a hajdú-bihari szocialisták. Szerintük az MSZP ma egy értékek, saját történet nélküli párt, amely a régi, beváltnak gondolt eszközökkel már nem működtethető.

„A szocialista párt legutóbb 1990-ben ért el ilyen gyászos eredményt. Az MSZP megalakulása óta a legsúlyosabb válságát éli, még akkor is, ha ezt a magukat pártelitnek gondolók igyekeznek tompítani, nem beszélni róla”

– olvasható a párt Hajdú-Bihar megyei választmányának az áprilisi választásról szóló állásfoglalásában. A Magyar Idők birtokába jutott dokumentum szerint az emberek leírták az MSZP-t, amely az elmúlt években több százezer támogatóját vesztette el, és amelynek

a falun élők köré­ben mára olyan alacsony a támogatottsága, hogy észre sem vennék a vidéki emberek, ha megszűnne.

A Hajdú-Bihar megyei választmány azt javasolja, hogy mindazoknak, akiknek szerepük volt a párt leépülésében, ideje hátrább lépniük.

 Új, hiteles, szerethető arcokra van szükség! Olyan vezetőkre, akiknek a neve nem járatódott le; nem köthető semmilyen módon a Fideszhez. Meggyőződésünk, hogy a régi, beváltnak gondolt eszközökkel az MSZP már nem működtethető

– olvasható az állásfoglalásban.

 

MSZPDebrecenHajdú-Bihar

Szóljon hozzá!

Hirdetés