Hirdetés

Hirdetés

A Fidesz a debreceni szocialistáknak: régi elvtársi emlékek köszönnek vissza

Cívishír

2017.11.15. 16:34

A Fidesz a debreceni szocialistáknak: régi elvtársi emlékek köszönnek vissza
Fotó: Cívishír/archív

A benzin ára kapcsán lángolt fel a vita.

Hirdetés

Hirdetés

Pallás György és elvtársai egyetlen egy szóval sem tiltakoztak akkor, amikor pártjuk kormányzása alatt az egekbe emelték az árakat, megnyomorítva ezzel magyar családok százezreit. Most viszont teljes tájékozatlanságukról tesznek tanúbizonyságot

- írja a debreceni szocialisták nyílt levelére válaszolva a Fidesz debreceni szervezete, amely így folytatja:

Magyarországon a MOL az üzemanyagok nagykereskedelmi árát határozza meg, a kiskereskedelmi ár az egyes benzinkutak üzemeltetőitől függ. Ott, ahol nagyon kirívó eltérés mutatkozik a kiskereskedelmi átlagár és az adott benzinkút árszabása között, ott indokolt és helyes, ha az országgyűlési képviselő ennek utánajár. Sem miniszternek, sem államtitkárnak, sem országgyűlési képviselőnek sem joga, sem lehetősége sincs az árszabásba beleszólni, de jeleznie lehet azt, ha valami szokatlant észlel.

A közleményben megjegyzik:

Azt gondoltuk, hogy Pallás György és elvtársai (akik közül sokan Pallás Görgy korosztályába tartoznak) nyugdíjas éveikre talán tisztában lesznek azzal, hogy a rendszerváltozás utáni Magyarország nem azonos a Kádár-korral. Megnyilatkozásaikból csak régi elvtársi emlékeik visszaköszöntét látjuk. Bármennyire is fájdalmas tudomásul venniük, de az idő eljárt felettük. 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.