Hirdetés

Hajdúszoboszlót megszorítani sem tudták

2017.09.07. 15:19

Hajdúszoboszlót megszorítani sem tudták

Másodjára végzett az élen.

Hirdetés

Az Év Fürdője 2017 közönségszavazás országosan ismert fürdőket felvonultató kategóriájában a verseny történetében egyedülálló megyei siker, megismételt győzelem született:

a Hungarospa Hajdúszoboszló másodjára is a legjobban kedvelt hazai fürdő lett.

Az Év Fürdője közönségszavazást idén is a termalfurdo.hu szervezte a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. A versenyben közel 200 hazai fürdő mérettette meg magát, 2017. június 1. és augusztus. 31 között, összesen 167 ezer szavazat érkezett, három kategóriában lehetett voksolni a kedvencekre.

Az Év Fürdője 2017 győztesei

2017-ben Az Év Fürdője a Hungarospa Hajdúszoboszló lett, mely a verseny történetében egyedülálló győzelmet aratott: 2015 után másodjára nyerte meg kategóriáját. A legkedveltebb hazai fürdőben gyógyfürdő, strand, aquapark, uszoda és fedett élményfürdő is üzemel. A Hungarospa Hajdúszoboszló nemcsak az ország, de egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is.

Az Év Feltörekvő Fürdőjének a demjéni Termál Völgyet választották, a Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában pedig a szentendrei V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont győzött. 

Hungarospa Hajdúszoboszló viszonylag hamar az élre állt, és minden héttel növelte az előnyét. A legnépszerűbb fürdő rekordszámú, több mint 11 000 szavazatot kapott, ami közel kétszer annyit, mint a második helyezett Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőé.

Noha a szoros versenyben látványos helyezést nem értek el, de ezernél is több szavazat érkezett még a megye további fürdőire az Aquaticum Debrecenre és a Hajdúnánási Gyógyfürdőre is.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.