Hirdetés

Nádudvari az idei Hajdúság Szépe

szoboszlosound.hu

2017.07.24. 13:11

Nádudvari az idei Hajdúság Szépe

A debreceni gimnázium tanulója erős mezőnyben nyert.

Hirdetés

Ludman Fruzsinát választották idén a Hajdúság Szépének a Hajdúszoboszlón, a Hungarospa a 90. születésnapjának nyitóünnepsége keretében. A 17 éves gimnazista a SzoboszlóSoundnak elárulta, azért jelentkezett a versenyre, mert szeret új dolgokat kipróbálni. Nagyon meglepődött, hogy ő lett a királynő, mert szerinte erős volt a mezőny és minden lány nagyon szép. A jövőre érettségiző lány jelenleg a debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban tanul, és pszichológus szeretne lenni. Bár még nem látta, hogy a Miss Alpok Adria országos döntőjében kik lesznek a vetélytársai, de azt ígérte, hogy igyekszik a lehető legjobban teljesíteni.

A Hajdúság Szépe választás döntőjébe 15 hajadont választottak ki a jelentkezők közül. A 10-es sorszámmal induló Tóth Tamara az első udvarhölgy, a 8-as sorszámmal induló Puskás Orsolya pedig a második udvarhölgy. A július 22-én 12 óráig beérkezett szavazatok alapján a közönségdíjat is Tóth Tamara kapta. 

A királynő automatikusan bekerül a Miss Alpok Adria magyarországi döntőjébe; az udvarhölgyek a középdöntőben versengenek tovább.
HajdúszoboszlóHajdúság Szépe

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.