Hirdetés

Húsvéti ételosztást tartottak az MSZP-sek

Cívishír

2017.04.16. 14:29

Húsvéti ételosztást tartottak az MSZP-sek

Sokan álltak sorban a debreceni Petőfi téren.

Hirdetés

Hirdetés

A Hajdú-Bihar megyei szocialisták több mint öt éve, húsvét vasárnapján is vendégül látják azokat az embertársainkat, akik számára az ünnep is csak olyan napokat jelent, amikor nem tudnak mit enni – olvasható a párt szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Ebben az évben, az ünnep első napján a debreceni Petőfi téren a megyei és városi nőtagozat tagjai várták a nehéz sorban élő, gyakran kilátástalan helyzetben levő embereket. A közlemény szerint az ételre várók sora, akárcsak az elmúlt öt évben mindig, most is hosszú volt. A délelőtt folyamán több mint 250 embert vendégeltek meg, a sorban állók között voltak kisnyugdíjasok, utcán élők, gyermekes családok.

Ilyenkor derül ki, hogy a milliárdokért szajkózott szlogen Magyarország erősödéséről, mit is takar igazán. Vajon mi lenne, ha a Fidesz a közpénzt, nem a Pasa parki szomszédok zsebébe öntené, hanem gondoskodna arról, hogy a szociális ellátórendszer hétvégén, és ünnepnapokon is várja a nélkülözőket – olvasható a közleményben.  

Az ünnepi menü töltött káposzta, húsvéti sonka és kalács volt. A költségeket nem közpénzből, hanem a nőtagozat március 4-i rendezvényén indított gyűjtésből finanszírozták, Gurmai Zita, az országos nőtagozat elnökének a kezdeményezésére - hangsúlyozzák a közleményben. 

MSZPételosztás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.