Hirdetés

Hirdetés

Emlékdíjat alapítottak a debreceni kastélymentőnek

civishir.hu

2017.04.05. 18:03

Emlékdíjat alapítottak a debreceni kastélymentőnek

Takács Tibor Borsodban valósította meg álmát.

Hirdetés

Hirdetés

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége április 4-én tartotta első félévi közgyűlését Mándokon. A közgyűlésen megvitatták a tavalyi év beszámolóját és szó esett a 2017-es rendezvényekről is (Kastély Fórum, Kastélyok Nyitott Hétvégéje, Kastély Bál). A sikeresen bevezetett új változtatásoknak köszönhetően a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége tagsági köre folyamatosan bővül, és immár nemcsak kastélyszállodák lehetnek tagok, hanem olyan történelmi épületek is, melyek szolgáltatásvégzésében a minőség és a történelmi jelleg egyaránt megmutatkozik.

A már tradíciónak számító Kastélyok Nyitott Hétvégéje május 12-14-én lesz: a szállásszolgáltatással rendelkező tag kastélyoknál bárki vendég lehet egy éjszakára, ha május 12-re foglalja szállását a kiválasztott kastélyban, a következő éjszakát ajándékba adják. 

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége életében a 2017-es év is kiemelkedik a többi közül, hiszen ekkor ünnepli fennállásának 10. évfordulóját, melyet egy bállal fognak a tagok megkoronázni – írja a profitline.hu.

Az eseményen első alkalommal átadják a közgyűlésen megalapított Dr. Takács Tibor Emlékdíjat, mely a Hotel Vécsecity**** nemrég elhunyt megálmodójának állít örök emléket. A díjat a kastélyturizmus területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakember vagy szervezet kaphatja.
HernádvécseTakács TiborHotel Vécsecity

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.