Ötcsillagos borvacsora Debrecenben

A Hotel Divinus Dominus étterme adott otthont az ötcsillagos szálláshely és a Cívishír által rendezett Bock borvacsorának szeptember 29-én. A Gubicza Csaba séf által összeállított gourmand menühöz a Bock sommelier-je a gonddal válogatott, finom villányi nedűket kínálat úgy, hogy közben a vendégek megismerkedhettek a tájegység jellegzetességeivel, a pincészet elhivatott munkájával. A séf is megannyi új ismerettel szolgált: az étteremben fél éve bevezetett és sikerrel alkalmazott szuvidálási technikát és a kreatív ízházasítást "élőben" is tesztelhették a megjelentek. A fogásokhoz Burai Róbert hegedűművész szolgáltatott kellemes zenét.
Menü
- Citromos szárnyas terrine csicsókás almamártással és salátacsokorral
Bock Rosé 2015
- Gesztenye cappuccino parmezánnal szórva
Bock Hárslevelű 2013/ 2014
- Parajos quiche lorraine, bavaria blu mártással
Bock Ermitage 2012/ 2013
- Mentás báránycsülök macaire burgonyával
Bock Cabernet Sauvignon 2013/ 2014
- Vörösboros csokoládétorta fahéjas szilvafagylalttal
Bock Royaal Cuvée 2009/ 2011


















