Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Volt valami a levegőben a debreceni Campuson

| 2016. 07. 23. | 13:36:00
Tömegnyomor a Halott Pénz pénteki koncertjén.
Volt valami a levegőben a debreceni Campuson
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Campus Fesztivál tovább dübörög. Ránézésre a tegnapi nap folyamán megdőlt a látogatási csúcs. A fesztivál területén sokszor lehetetlenné vált a közlekedés. Habár a szervezők igyekeztek kisebb-nagyobb ösvényeket, útvonalakat szabadon hagyni a sétára, mégis rengeteg torlódás, dugó alakult ki a különböző koncertekre igyekvő fesztiválozók miatt.

A kiszolgáló egységek nehezen bírják az ostromot. Hosszú perceket kell várni a mosdóknál, dohányboltnál, vagy akár a következő kör alkoholos dózisra. Viszont nincs zsörtölődés, panaszkodás, felháborodás. A fesztiválozók türelmesek mind egymással, mint pedig az őket kiszolgáló személyzettel.

A fesztivál területén minden perc egy élmény. Egyszerre több irányból bömböl a zene. A különböző színpadok egymást túlszárnyalva igyekeznek hallatni a saját hangjukat. A Campus második napján ízelítőt kaphattunk a fergeteges hangulatot garantáló Intim Torna Illegálból, Irie Maffiából, Alvin és a Mókusokból, Zorallból vagy Kis Grófoból. A Pepsi Nagyszínpadon a Pannonia Allstars Ska Orchestra nyitott, majd utánuk Majka & Curtis alapozta meg a hangulatot az est külföldi fellépői előtt. A rádiókból jól ismert dalokkal érkezett Jess Glynne, akit a Clean Bandit követett.

A fesztivál pénteki napjának legnagyobb durranása a Halott Pénz OTP Junior Nagyszínpados fellépése volt. Rajongók ezrei próbáltak minél közelebb kerülni kedvencükhöz. Egymás nyakába lihegve énekeltek, ugráltak, táncoltak és sikítottak.

Egy – vélhetően eltévedt – fesztiválozó feltette a kérdést: ők tényleg ekkora sztárok? Igen, tényleg azok! A semmiből a csúcsra, csalódásból önbizalom, kudarcból siker. Szeretik őket, és az sem baj, hogy lassan szűkös a hely a Nagyerdőn a Campus számára. Jó így. Van élet Debrecenben!

Tóth Bernadett

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Földutakat aszfaltoznak Görbeházán
Fővárosi cég végzi a kivitelezést.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Profibarkács.hu –  Az év 365 napjában Megbízható Bolt
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.