Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legjobb kriptovaluták 2022-ben

| 2022. 06. 23. | 12:56:00
Ha ebben a hónapban tervez befektetni a kriptopiacra, mindenképp olvassa el!
A legjobb kriptovaluták 2022-ben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ebben a hónapban tervez befektetni a kriptopiacra? Ne féljen, összeállítottunk egy listát a 2022 májusában megvásárolható legjobb kriptovalutákról!

Ebben a hónapban tervez befektetni a kriptopiacra? Több mint 12000 kripto érmével nem egyszerű dolog kiválasztani a legjobb kriptovalutákat az online tőzsde kínálatából. Ne féljen, összeállítottunk egy listát a 2022 májusában megvásárolható legjobb kriptovalutákról!

ApeCoin (APE)

A 2022 májusában megvásárolható top kripto az Apecoin. Az APE-be való befektetéssel biztosíthatod a helyed a legforróbb NFT piacon.

Az ApeCo egy ERC-20 token, amely kormányzási és hasznossági funkciókkal rendelkezik. A játékérmét 2022-ben indította el a Bored Ape Yacht Club mögött álló csapat, egy olyan platform, amely 10 000 egyedi Bored Ape non-fungible tokenből (NFT) áll.

Az ApeCoin továbbá a Web 3.0 gazdaság növekedését hivatott elősegíteni, és a metaverse vásárlásokhoz, eladásokhoz és önfoglalkoztatáshoz lenne használható. Továbbá beágyazódik majd az összes közelgő metaverse társadalomba.

Az ApeCoin jelenleg a legnépszerűbb kriptopénz az USA-ban és világszerte.

Ethereum (ETH)

Az Ethereum elsőkörös előnye és a token növekedése az ETH-t a 2022 májusában megvásárolható kriptovaluták egyik legjobbjaként pozícionálta.

Az Ether jó befektetésnek bizonyult, és hosszú távon minden más befektetést megelőzhet. Az Ethereum árfolyamában is hatalmas emelkedés következett be. Jelenleg a kriptoszférában számos projekt támaszkodik az Ethereumra, mint nyilvános blokkláncra, amely hozzáférést biztosít a felhasználók, a valuta, a csomópontok és a piacok nagyobb közönségéhez.

Az Ethereum folyamatosan fejleszti a protokollt a jobb használhatóság, biztonság, funkcionalitás és decentralizáció érdekében. Ma a vállalatok Ethereum-alapú termékeket építhetnek a plug-and-play funkció segítségével. Ez lehetővé teszi számukra, hogy élvezzék a globális terjeszkedést, a folyamatos fejlesztéseket, frissítéseket, valamint a felhasználók és dAppok hatalmas hálózatát a termékekhez.

2022-ben, az Ethereum 2.0 közelgő bevezetésével a hálózat még energiahatékonyabbá és skálázhatóbbá válik. Az ETH 2.0 vonzóbbá és fenntarthatóbbá teszi a hálózatot a széles körű használatra. A Proof-of-Stake-re való áttérés segíteni kívánja az Ethereum skálázódását, a gázgeek csökkentését és a tranzakciós idő növelését.

Bár vannak más új blokkláncok is, amelyek okosszerződés-képességgel és az ETH közművekkel rendelkeznek, általános az optimizmus, hogy az eredeti okos szerződéses blokklánc a konkurencia ellenére is átvészeli a próbák korszakát.

Az Ethereum árfolyam-előrejelzés és előrejelzés szerint az ETH érme 2022-ben várhatóan eléri a 6000 dollárt, 2025-ben pedig a 12 000 dollárt, így az egyik legjobb lehetőség lesz ma.

Cardano (ADA)

A Cardano egy újabb kiegészítés a 2022 májusára vonatkozó top kriptovaluták listán.

A Cardano az egyik aktívan fejlődő blokklánc projekt, így az ADA most jó vétel.

A májusi top kriptovaluták listáján első helyen álló növekedési kriptovaluta a Cardano. Ez egy gyorsan fejlődő blokklánc technológia, amely a biztonságos és fenntartható blokkláncot képviseli úttörő felhasználási esetekkel. A Cardano állítólagos célja a hatalom újraelosztása az elszámoltathatatlan struktúrákból a peremekre.

XRP

A bevett pénzintézetek és bankok támogatása világszerte az XRP-t az egyik legjobb kriptóvá teszi, amit májusban hosszú távon érdemes vásárolni.

A Ripple egy fizetési protokoll, amely blokklánc technológiát használ a nemzetközi pénzátutalások feldolgozására. Alacsony tranzakciós díjainak és gyors feldolgozási idejének köszönhetően a Ripple több száz pénzintézettel kötött partnerséget.

Az utóbbi időben a Ripple perbe keveredett a SEC-vel. Úgy tűnik azonban, hogy a per a végéhez közeledik, és a Ripple győzelme körüli növekvő optimizmus ismét az XRP-t tette 2022 májusának első számú kriptopénzévé.

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin az egyik legnépszerűbb kriptovaluta, a 2022-es év legjobban alulértékelt kriptopénzeként pozícionálta magát, amelybe a felfelé ívelő potenciál miatt érdemes befektetni.

A Dogecoin az egyik legjobb mém kriptovaluta, amely az elmúlt években számos milliomost és milliárdost teremtett, köszönhetően az olyan nagyra becsült hírességek támogatásának, mint Elon Musk, akik következetesen hangot adtak a kriptó támogatásának. Sőt, Musk részben felelős a DOGE hatalmas növekedéséért, miután kedvenc kriptopénzének nevezte és felvette a piac legjobb kriptopénzek listájára.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
KSH: nőtt a munkanélküliségi ráta
A munkakeresés átlagos időtartama 8,9 hónap volt.
Állásbörze és felnőttképzési expó: több száz munkahelyet kínálnak
Április 26-án zárásig mintegy 30 cég és képzőhely várja a Fórum –1. szintjén az érdeklődőket.
A debreceni ellenzék is megszavazta az új lakásprogramot
Helyi egyedi védelem alatt álló építmények felújítását is segíteni az önkormányzat.
A Bem tér megújítására is pályázik Debrecen
A közgyűlés igent mondott, jöhet a papírmunka.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Örkényi Bátor Zétény hamar a saját lábára állt.
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.