Hirdetés

Szabad a száguldás a debreceni elkerülőn

CH

2016.06.03. 16:55

Szabad a száguldás a debreceni elkerülőn

De csak két keréken! Ismét a DKSI bonyolíthatja le a magyar időfutam-bajnokságot.

Hirdetés

A kerékpárosok egyéni országos időfutam-bajnokságát 2016-ban is a DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület rendezi, a Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetséggel, a Magyar Kerékpáros Szövetséggel, továbbá a debreceni és a bocskaikerti önkormányzattal együttműködve.

A futamokra 2016. június 23-án, csütörtökön bonyolítják le.

Az időfutam helyszíne Bocskaikert versenyközponttal a Debrecen mellett található 354. út 35. főút és a 4. főút közötti szakasza, melyet a viadal idejére teljesen lezárnak. A pálya a tavalyi OB-n debütált, bevált, így azóta már több versenynek is otthont adott. A versenypálya hossza 9,5 km (Rajt-cél a 354. sz. út 13,5 km-nél, fordító a 354. sz. út 4 km-nél).

A versenyen elindulhat minden Magyarországon leigazolt és amatőr sportoló, akit egyesülete szabályosan benevezett és rendelkezik érvényes versenyengedéllyel, valamint felnőtt korcsoportok esetében 12 hónapnál, illetve utánpótlás korcsoportoknál 6 hónapnál nem régebbi orvosi igazolással. Az amatőr korcsoportokban versenyengedély és orvosi igazolás nem szükséges, de a versenyzőnek aláírásával igazolnia kell, hogy versenyzésre alkalmas állapotban indul a versenyen.

Versenykiírás itt!

Szóljon hozzá!

Hirdetés