Hirdetés

Hirdetés

Bontogatják szárnyaikat a debreceni dartsos legények

2018.03.28. 14:59

Bontogatják szárnyaikat a debreceni dartsos legények
Aranyi Marcell a dobogóról várja a folytatást az országos bajnokságban (Fotó: Cívis Darts SE)

Minden korosztályban ott vannak a hajdúságiak.

Hirdetés

Hirdetés

A debreceni Cívis Darts Sportegyesület utánpótláskorú versenyzői előbb diákolimpián, majd a Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság 2. fordulóján vágták ki a rezet.

A diákolimpiának Székesfehérvár adott otthont. Szűkebb pátriánkból négy fiatal vállalta a megmérettetést, az I-II. korcsoportban Mátyás Levente Botond, a III-IV. korcsoportban Cseri Kristóf, az V-VI. korcsoportban pedig Aranyi Marcell és Csontos Dániel képviselte a Cívis Darts Sportegyesületet és Debrecent. Aranyi Marcell, aki a korcsoportjában a februárban megrendezett megyei döntőn megnyerte, az előkelő ötödik helyen zárta az országos döntőt.

Az országos bajnokság következő fordulójára is négy debreceni utazott el. A serdülőknél Makra Áron, illetve Sólyom Imre próbált szerencsét, az ifik között pedig Aranyi Marcell és Kovács Ádám igyekeztek kihozni magukból a legjobbat. Áron és Imre is ügyesen dobálták a nyilakat és, bár díjazás nélkül, de elégedetten zárták a versenyt.

Ádám és Marcell egyaránt kiválóan játszottak és remekül helytálltak a mérkőzések folyamán. Közülük Marcinak az első fordulóhoz hasonlóan ismét sikerült a dobogó harmadik fokára küzdenie magát, ezáltal pedig az összesített ranglistán is megtartotta harmadik helyét

- közölte Kiss Imre, a debreceni klub első embere.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.