Hirdetés

Kincset keres Debrecen!

civishir.hu

2012.03.06. 13:53

Kincset keres Debrecen!

Debrecen – Hohó, játék az egész, de azért a fele se tréfa! Előre elrejtett, úgynevezett geoládákat kell GPS-koordináták alapján megtalálniuk a népszerű geocaching résztvevőinek a háromnapos DEocaching 2012 versenyen.

Hirdetés

A Debreceni Egyetem centenáriumi programsorozatába illeszkedik a Tudományegyetemi Karok által szervezett, március 9-11. között zajló nemzetközi geocaching verseny és találkozó, a DEocaching 2012, ahol nemcsak a profik, de az egyre népszerűbb szabadidős tevékenység iránt érdeklődő kezdők is – ingyenesen – belekóstolhatnak a játékba. Március 10-én 11 órától híres játékosok tartanak ismeretterjesztő előadásokat a Debreceni Egyetem főépületének Aulájában, az előadások után az egyetem előtti parkban az érdeklődők kipróbálhatják a speciális készülékeket, előre elrejtett ládákat kereshetek. A komolyabb érdeklődők amatőr versenyen vehetnek részt a Békás-tó környékén, ahol számos ládát kell megtalálniuk. A verseny minden órában indul, a csapatok jelentkezését a http://koli.unideb.hu/geocaching.php oldalon várja az egyetem, a játékosoknak készülékeket is biztosítanak a szervezők.

Buli után takarítás!

A profik számára indított verseny előzetesen regisztrált több mint 100 résztvevője egész Debrecent bejárja majd a rendezvény ideje alatt. Az egyetem hallgatói önkormányzatának környezetvédelmi bizottsága a rendezvény zárásaképp Nagyerdő-takarítási programot, szemétszedési akciót hirdet, amely március 11-én indul a Debreceni Egyetem főépülete előtti térről.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.