Hirdetés

Debrecen a vesénkbe lát

civishir.hu

2011.05.31. 16:20

Debrecen a vesénkbe lát
A dialízis is téma lesz (A kép illusztráció)

Debrecen – Diétáról, dialízisről, krónikus veseelégtelenségről, cukorbetegségről is szó esik majd a rangos tanácskozáson, a Debreceni Nephrologiai Napokon.

Hirdetés

A Debreceni Nephrologiai Napok az elmúlt másfél évtized folyamán közkedveltté és az ország egyik legrangosabb és leglátogatottabb továbbképző kongresszusává fejlődött.  Népszerűségét jelzi az eddigi több mint 11 ezer résztvevő és 955 előadás. A XVI. Debreceni Nephrologiai Napok továbbképző kongresszust a DE OEC Nephrologiai Tanszéke és Népegészségügyi Medicina Tanszéke rendezi június 1. és 4. között. Idén 16 szekcióban 60 előadás hangzik el, melyet a kétnapos ápolói továbbképzésen öt szekcióban 23 előadás egészít ki.

Tapasztalt szakemberekkel

Az idei továbbképzés szakmai programja is a legújabb, jól rendszerezett, gyakorlatias és preventív szemléletű szakmai ismereteket nyújtja a résztvevőknek, az adott szakterület legtapasztaltabb hazai előadóinak tolmácsolásában. A szervezők a XVI. Debreceni Nephrologiai Napok szakmai ablakát tágra nyitják a társszakmák felé, színes, gyakorlatias szakmai programot kínálva. További kongresszusi információkért KATT IDE!

Szóljon hozzá!

Hirdetés