Bud Spencernek emeljenek szobrot Magyarországon!

A szobrász megvan, már csak pénz kell hozzá.

divany.hu

2016.07.08. 10:56

Bud Spencernek emeljenek szobrot Magyarországon!
Fotó: facebook.com/szandi.tasnadi

Így akarják meghálálni a sok felhőtlen percet, örömteli pillanatot.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy TakerOne egészfalas, fotorealisztikus graffitivel emlékezett meg róla, felbukkant a Facebookon egy “Bud Spencer szobrot Magyarországra!” (Azóta “Bud Spencer szobor Magyarországon! 1 millió LIKE” névre változott) nevű csoport.

A kezdeményezés ötletgazdája a Magyar Képzőművészeti Egyetemen és a Nürnbergi Képzőművészeti Akadémián tanult szobrász, Tasnádi Szandi, aki felajánlotta, hogy ingyen elkészíti a június 27-én elhunyt olasz színész szobrát, ha a rajongók összedobják a kivitelezéshez szükséges anyagárat, valamint a szállítási, öntési és felállítási költséget.

Pár napra rá a rajongók Facebook csoportjában felmerült az igény egy Bud Spencert ábrázoló szoborra. Mint szobrász, egyből arra gondoltam, hogy munkámmal most meg tudom hálálni Bud Spencernek a sok felhőtlen percet, boldog pillanatot, rengeteg kedves emléket. Így felajánlottam a társaságnak, hogy ingyen készítem el a szobrot. A csapatnak mindössze az anyagárat, a szállítási és felállításai költséget kellene összegyűjteniük

- mondta a szobrász a divany.hu-nak. Tasnádai Szandi már egy tanulmányt is elkészített a szoborhoz (a képen)

filmszobor

Szóljon hozzá!

Hirdetés