Hirdetés

VV Gorcsev I.

2011.04.28. 13:10

VV Gorcsev I.
Íme, a gyújtóim

Haladok a korral, bekameráztam a házat, most már MINDENKI nézhet bennünket. Minden adott: élnek itt nők és férfiak, plusz külön bónuszként még gyerekek is. A felnőttek néha gyerekesek, a gyerekek sokszor felnőtteskednek.

Hirdetés

Nyereményként a házat felraktam egy ingatlanportálra, az ára a nyertesé (mínusz a CHF-hitel). Pia, trendi új ruha sajna egyelőre nincs olyan sok itthon, mint ahogy terveztem (meginni és felvenni) az induláshoz, de remélem nemsoká özönleni kezdenek a szponzorok.  Az elején, hogy növeljem a nézettségünket, megpróbáltam hátulról, sunyin elbuktatni a nagyobbik fiamat. Őt ezzel csak gyengíteni akarom a véghajrára, kihívni egyelőre a leggyengébbet, a legkisebbet akarom. Szinte csecsemő, remélem, agyilag is, és remélem. ezáltal koncentrálni sem tud majd a kiszavazási harcra, mert én nyerni akarok. (Meg kell jegyeznem, hogy a dolgom nem lesz könnyű, mert a hülye gügyögésével és a babaarcával mindenkit levesz a lábáról. De remélem, a nézőinkben előbb-utóbb felülkerekedik a való világra érzékeny józan ész, és ez a kis szemét nem téveszti meg őket az ál-aranyoskodásával.)

A próbálkozással beégtem, a feleségem észrevette, mit akartam, s az összes gyerkőc támogatásával megerősödve kikaptam, plusz elásták a kedvenc CD-met a kertben, a homokozóban. Kár, hogy vették a kamerák, magammal még el tudtam volna hitetni, hogy nem voltam szánalmas, és akkor is én voltam az erkölcsi győztes a sok bunkóval szemben. Így csak az maradt, hogy az esti kameravakságban csendesen hüppögve, de néha megrázkódva a sírástól, halkan kiástam a kedvenc CD-met.

Később adtam a nyúlnak is enni – külön akartunk egy tényleg-való állatot is a shownkba – és az elszenvedett sérelmeimet és az ebből fakadó frusztrációimat kompenzálandó, két emberes pofont is elhelyeztem a pofácskáján. Beigazolódott, hogy Ő is egy sunyi-stratéga: hátraszegte a fülét!!!!!!! Ez szerintem nagy hír, és egy a későbbiekben hasznosítható felismerés a részemről: őt is ki fogom hívni!

Ami egyelőre zavar, az az, hogy a többi villalakó nem ismeri fel az óriási médiakitörési lehetőséget. Az egyik fiam autópályát épít, a másik kint focizik a kertben, a lányom rajzol az étkezőben, a feleségem meg tök unalmasan vasal. Pedig már elég régóta össze vagyunk zárva! Próbálom a hangulatot felpaprikázni (szabaddá tett férfias felsőtestemmel), és egy viccesnek szánt körutammal, egyenként mindenkibe belekötve, de egyelőre nem megy. Ezek nem érzik a lehetőséget...

Nem baj, a következő részben, ígérem, keményebbek leszünk! Egyelőre a nyúlban látok - és azon túl is - nagy lehetőségeket. Kérek mindenkit, hogy nézzenek, kattintsanak, lájkoljanak minket. Fejlesztés alatt van, hogy a nem lájkolók tudjanak választani az „unlike” gombnál keményebb üzeneteket is, mint a „köcsög”, „kapd be”, „dögölj”, „ess ki” és az ehhez hasonló üzenetekhez tartozó gombokon. Szerintem ebből látszik, hogy nem csak alpáriak, hanem egyúttal innovatívak is akarunk lenni.

A II.-ik részben már használni fogunk (real)csúnya szavakat is! Az ötödik rés(z)től tervezzük, hogy már nem csak a felső testek lesznek pillanatokig szabadon!! A véghajrára a testi szerelem gyümölcseiből is ígérünk momentumokat!!! (Tesztjelleggel, szintén a sötét leple alatt, kiszívtam a nyakát a nyulunknak, hát elmondhatom, tényleg állat!!!!) De addig is: ha Önök jó megfigyelők, akkor észrevehetik, hogy direkt egy nagymellű nőt ábrázoló öngyújtóval gyújtok rá az elítélendő és januártól már kitiltott cigerettámra a felvételek során.

A kommentjeik alapján esküszünk, tényleg az Önök kedvére fogjuk élni az életünket! Kérjük, tiszteljenek meg hozzászólásaikkal – akkor főleg, ha Önök leendő szponzorok – és akkor mi, úgy élünk. A II.-ik rész következik, Vanek Úr, a titkárom addig is fogadja nb. hozzászólásaikat.

Gorcsev Iván, vagyis a Cservonyec kölyök
 

Szóljon hozzá!

Hirdetés