Hirdetés

ValóvilágoStohl

Civishir

2010.11.21. 14:12

ValóvilágoStohl
Stohl András visszatért

Debrecen – Úgynevezett meglepetéssel készült az RTL Klub szombat estére: no nem az X-Faktor kiesési párbaja hozott váratlan fordulatot, hanem az éppen elindult Való Világ.

Hirdetés

A celebtévés meglepi lényege az volt, hogy minden néző vegye tudomásul: márpedig a Való Világ 4. című produkciót a Lilu nevű leányzó mellett az X-Faktor Csizmás Kandúrja, Sebestyén Balázs vezeti. Ennek az illúziónak az érdekében az érdekeltek mindent megtettek, Balázs még „öninterjút” is készített magával arról, hogy fog átevickélni az X-élőből és a VV-élőbe.
Ebből már tudni lehetett, hogy a tréfás kedvű, szellemképes RTL nem egyszerűen alkalmazni akarja a piás és drogos balesetokozás miatt bajban lévő Stohl Andrást, hanem egy ilyen – vélhetően nagy dobásnak szánt – médiatrükkel mintegy „visszarobbantja” az élvonalba, országos visszhangot keltve ezzel.

Maga a dobás nem volt túl nagy (már egy hónappal ezelőtt szivárogtak ki hírek Buci színművész comebackjéről), maga az akció nyilván előre eltervezetten felépített volt és a váratlanság teljes kizárásával készült, tehát vélhetően nem túl sokan dobtak egy hátast, amikor meglátták Stohlt betáncolni a VV-producióba.
Anélkül, hogy Teréz anyai magasságokba kívánkoznánk, meg kell említeni: erkölcsileg-etikailag kissé ingoványos talajra tévedtek Ertéelék S. András reaktiválásával, mert bár a színész nem azt érdemli, hogy élve elássák, azért igencsak kifogásolható, hogy a több mint 10 milliós magyar populációból szándékosan olyat választottak, akinek visszaesőként van nagydolga a hatóságokkal.

Persze a Való Világ 4. általános jellegét és színvonalát Stohl bizonyára nem rontja majd, sőt, vélhetően még dob is rajta valamicskét. Az más kérdés, hogy ez a szombat esti RTL-meglepetés mennyire nevezhető „kellemesnek”: a döntés minimum kétes értékű, még az sem kizárt, hogy az eddigi rajongók közül néhányan rosszallóan csóválják a fejüket, és határozott mozdulattal kikapcsolják a tévét, ValóvilágoStohl együtt. Persze miután a történet valójában a pénzről szól, ez nem nagyon fog zavarni senkit.

Tóth Csaba Zsolt

Szóljon hozzá!

Hirdetés