Hirdetés

A Claudia meg a Gesztesi

civishir.hu

2009.10.14. 09:11

A Claudia meg a Gesztesi

Debrecen – A magyar paraszt csak azt nem érti, hogy ez a mi Claudiánk meg az ő Gesztesije mért hiszi azt, hogy a nyilvánosságot be kell venni harmadiknak aktus közben.

Hirdetés

Ennek a mi Claudiánknak igencsak mozgalmas az élete. A magyar pletykavilág legvörösebb üdvöskéje nem hagyja, hogy ne róla szóljanak a hírek: hol házasodik, hol gyereket szül, hol válik, mindeközben pedig lefogy, felvarratja a cickóit és merészen pózol a nyuszis magazinban egy nagy, hosszú, vastag kubai szivar testközelében. Most éppen azzal uralja a magyar közélet bulvár domborulatait, hogy az egyik műsorban (Józsi barát a világot legalulról szemlélő tévésójában) sírva beszél exférjével, az átlag magyar férfiakhoz képest is bonyolultabb életvitelű (szomszédságban az új asszony meg régi: érdekes házassági modell) Gesztesi Károllyal való szakításáról.

Claudia, ez a nagyhangú, mindenhol felbukkanó, néha vonzó-néha taszító, néha sovány-többször kövér vörös démon elérzékenyülve mesél a Kárcsihoz köthető problematikáról, már csak azért is, hogy nehogy valaki azt higgye, neki nincsenek érzelmei meg fájdalmai. Mintegy megmutatja tehát (amennyiben a celebcirózistól rettegő néptömegek elbizonytalanodtak volna), hogy ő is ember, akit akár még sajnálni is lehet, hogy hát nízzed Béla ezt a szegény Klaudiát, azért neki se könnyű.

És hát az érző szívű ember meg is sajnálja ezt a szépasszonyt, mert ugye ott van a kis Panka, meg ugye a Kárcsi állítólag kikacsingatott ebből a kapcsolatból, márpedig ha valakit megcsalnak, hiába van sokmilliós fizetése, ugyanolyan szarul érzi magát, mint aki pénz hiányában 10 deka parizernél többet egyszerre még életében nem vásárolt. Szóval van baj elég, a kérdés csupán az: mi közünk nekünk ehhez? Mi közünk van ahhoz, hogy a Claudia meg a Gesztesi éppen most hol tart vérzivataros kapcsolatában, konkrétan mi közünk ahhoz, hogy akkor a Kárcsi keféli-e a Claudia előtti feleségét, vagy sem. Gyanítható, hogy ha feltennék ezt a kérdést a vörös démonnak meg a Kárcsinak, mindketten azt válaszolnak, hogy abszolúte semmi. Sőt, Gesztesi valószínűleg azt is hozzátenné, hogy anyádat, amiben lenne is némi igaza, mert ha van magánügy, akkor az tényleg az, hogy mikor, ki, kivel kefél.

A magyar paraszt csak azt nem érti, hogy akkor ez a mi Claudiánk meg az ő Gesztesije mért hiszi azt, hogy a nyilvánosságot be kell venni harmadiknak aktus közben. Azt nem feltételezzük, hogy másképp nem tudnak elélvezni, máshol kell tehát kutakodnunk. Így aztán felmerül a gyanú, hogy a piszkos anyagiakhoz van valamiképpen köze ennek a történetnek, még az is lehet, hogy médiaszerződések szabályozzák, mikor házasodjanak, mikor váljanak, mikor csináljanak gyereket, mikor dugjanak félre, és mikor sírjanak a tévében. Mert ezzel ugye le lehet adni a Tv2 Józsi barátját, meg persze a Blikket, meg a többi bulvárlapot is.

Ha viszont ez a leányzó fekvése, akkor már nem is tudja az ember, sajnálja-e ezt a szépasszonyt. Amennyiben mindennek ellenére mégis az együttérzés mellett döntünk, ebben a nehéz helyzetben csak annyit mondhatunk vigasztalásul: Claudia, a Gesztesi tényleg jó színész, a nyuszis fotók meg tényleg jól sikerültek. Ott nem zavart be a valóság.

Tóth Csaba Zsolt
toth.csaba@civishir.hu

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés