Hirdetés

Hirdetés

Campus: hol a helyed?

civishir.hu

2012.07.28. 10:30

Campus: hol a helyed?

Ez az a hely, ahol 5 évesek csápolnak a Tankcsapdának és másfél évesek pogóznak a Lordon. Czibere Anikó jegyzete

Hirdetés

Hirdetés

Miért járunk Campusra? Hát, a sör nem olcsó, a bor, a jeges tea és a kávé sem az, mindig megázunk, folyton elveszítjük azt, akivel érkeztünk, és ráadásul a csörgő telefont sem halljuk meg, így még összefutni sem tudunk.

Vannak a 12 évesek, akik 18-nak akarnak látszani, na, ők ezért jönnek. Amúgy nem nagyon tudják, hol vannak, de jól érzik magukat, ez a lényeg. Aztán azok, akiknek már a könyökükig ér a sok karszalag, évek óta minden fesztivál belépőjét őrizgetik. Ők a „hivatásosak”, akik már-már kötelességszerűen ott vannak mindenütt, ahol legalább 10-en vannak. Aztán azok, akik egy-egy csapat kedvéért vesznek egy napijegyet, rajongani. Olyanok is akadnak szép számmal, akiket nem érdekel, ki, mikor, hol lép fel, a fíling a lényeg, a csapatszellem. Élvezik, hogy itt mindent lehet, nem szólnak meg, nem néznek le, érkezz akár kiskosztümben, akár vietnami papucsban.

És persze azok, akik az igát húzzák, a munkájukat végzik, amikor üvöltik, hogy „itt lakom, látod, ez az a ház.” Az csak a látszat, hogy ők szórakoznak. Ahol az emberek már-már vízállóak, hiszen minden évben van egy-két (három) nagy zuhé, igaz, az idén eddig még csak a nulladik napon csapott le. A Campuson nem muszáj innod ahhoz, hogy jól érezd magad (de a biztonság kedvéért érdemes, ártani nem árthat). Ez az a hely, ahol 5 évesek csápolnak a Tankcsapdának és egyévesek pogóznak a Lordon.

Egy dolog nem szokás a Nagyerdőn a nyár négy napján: 10-kor lefeküdni. Mármint este 10.

Czibere Anikó
czibere.aniko@civishir.hu

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.