Hirdetés

Nagyot dob év végén az Éva Presszó

civishir.hu

2017.12.27. 16:37

Nagyot dob év végén az Éva Presszó

Két új videóklip és előszilveszteri koncert Debrecenben 2017 zárásaként.

Hirdetés

A karizmatikus énekesnő, Vigh Éva által vezetett Éva Presszó már nagy erőkkel készül a december 30-i fellépésére. A még újdonságnak számító Lassan szeress című dalon kívül, a korábban a Petőfi Rádió által is játszott Pauza vagy a Vitorlás hajó is felcsendül majd a Roncsbárban. A PopUndergroundként definiált stílus pedig élőben a legjobb, úgyhogy az előszilvesztert érdemes az Éva Presszóval tölteni. A ma már országosan is ismert debreceni zenekar a Blahalouisiana vendégeként, hazai pályán zárja az óévet.

A csapat a közelmúltban mutatta be két új dalát, melyekhez videoklipek is készültek. Az Ahogyan az Éva Presszó koncertekről már ismerős lehet, egy abszolút közönségkedvenc, pörgős dalról van szó, amelyet néhány hete egy látványos klip kíséretében a zenekar YouTube csatornáján is meghallgathatunk. A klip Budapest ikonikus és kevésbé ismert helyszínein játszódik Szarka Ákos street workout világbajnok főszereplésével.

A rockos hangzás után a Lassan szeress a lágyabb, érzelmesebb hangulatú zenék kedvelőit szólítja meg. A dal zenei és szövegvilágát a szintén debreceni László Bíborka improvizatív balett-tánca nagyszerűen egészíti ki. A Lassan szeress korábban még csak akusztikus verzióban létezett, ezért külön érdekesség, hogy ebben, az interneten is hallható formájában, december 30-án a Roncsbárban hangzik majd el először Debrecenben.

Az Éva Presszó viszonylag friss színfoltnak számít a hazai zenei palettán, mégis 2016-os Nyitva című lemezük megjelenése óta számos elismerésben részesültek, folyamatosan koncerteznek és új dalokon dolgoznak. Így a 2018-as év sem kezdődik majd meglepetések nélkül, érdemes lesz figyelemmel kísérni a zenekart.

Korábbi interjúnk az Éva Presszó tagjaival ITT OLVASHATÓ.

Holy Chicks / Éva Presszó / Blahalouisiana
Roncsbár
December 30.
Facebook esemény ITT 

Ahogyan:

Lassan szeress:

koncertvideóklipÉva Presszó

Szóljon hozzá!

Hirdetés