Hirdetés

Váratlan szépséget hoz nekünk Hollywood Jézuskája

IC Press

2016.12.20. 16:31

Váratlan szépséget hoz nekünk Hollywood Jézuskája
Keira Knigthley és Edward Norton

Avagy a legnagyobb bánat is hozhat jót.

Hirdetés

A mozikba is beköszön hamarosan a karácsony! Remek színészgárdával érkezik csőtörtökön a Váratlan szépség! A remek szereplőkkel készült film őszinte, szívbemarkoló, és bőven ad gondolkodnivalót nézőinek, miközben arról beszél, hogy a legnagyobb bánat is hozhat jót.

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától… már olyan messzire, hogy régi barátai nem ismernek rá. Ezért tervet készítenek a megvigasztalására. Furmányos, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, barátjuknak szembenézni az élettel, mely egy szép és boldogabb jövőt ígér.

A filmben kiváló színészek mesélnek el egy ízig-vérig ünnepi történetet, mely olyan nagy karácsonyi klasszikusok nyomában jár, mint például az Egy csodálatos élet vagy a Karácsonyi ének. A főszerepben az Oscar-díjra jelölt Will Smith, Keira Knigthley, Edward Norton és az Oscar-díjas Kate Winslet és Helen Mirren is látható. A film rendezői székében Az ördög Pradat visel és a Marley meg én című filmeket is jegyző David Frankel ült.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés