Hirdetés

Történelmi jelentőségű filmet mutatnak be Debrecenben

MTI

2016.09.21. 15:23

Történelmi jelentőségű filmet mutatnak be Debrecenben
rollingstones.com

A világpremierrel egy időben.

Hirdetés

Hirdetés

A magyarországi mozikban is bemutatják a Rolling Stones történelmi jelentőségű, idén márciusi kubai fellépéséről készült filmet.

A Havana Moon című alkotást szombaton este Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínházban, az elkövetkező napokban országszerte számos további helyszínen vetítik - közölte a filmet forgalmazó Pannonia Entertainment az MTI-vel.

A csapat alig néhány nappal az után lépett színpadra, hogy Barack Obama befejezte történelmi jelentőségű kubai látogatását, amely során 88 év után először utazott hivatalban lévő amerikai elnök a szigetországba. A diplomáciai esemény és a brit együttes ingyenes szabadtéri koncertje sokak szerint az ország nyitását jelzi a világra - szerepel a közleményben.

A koncertet teljes egészében rögzítették, az eseményről készült mozifilmet világszerte a szeptember 23-i hétvégén mutatják be. A Havana Moont a többszörös Grammy-jelölt Paul Dugdale rendezte, ő készítette a zenekar 2013-as Hyde Park-i koncertjéről készült filmet is. A kétórás koncertfilm többek között olyan klasszikus slágereket vonultat fel, mint a Jumpin' Jack Flash, az It's Only Rock 'n Roll, a Gimme Shelter, a Brown Sugar vagy a Satisfaction.

A koncertfilmet országszerte számos további helyszínen, Szegeden, Pécsett, Szolnokon, Szombathelyen, Debrecenben és Kaposváron is bemutatják.
filmRolling Stones

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.