Hirdetés

A világ leghíresebb szinglije teherbe esett

2016.09.16. 16:25

A világ leghíresebb szinglije teherbe esett

Van egy bökkenő: nem tudja, ki az apa.

Hirdetés

Hirdetés

A folyton szerencsétlenkedő londoni szingli, Bridget Jones ismét a vásznon, és már forog is a magyar mozikban a legújabb pasizós kaland.

Bridget nem bombanő, előszeretettel keveredik végtelenül kínos helyzetekbe, a kelleténél többször gurít le egy-egy pohárkával és reménytelenül szerencsétlen a szerelemben, azonban mégsem ciki vele azonosulni, hiszen egy hús-vér nő a maga problémáival, akiben a célközönség magára ismerhetett, és rajta-vele nevethetett önfeledten.

Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones "boldogan él, amíg meg nem hal" terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet?

Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét...

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.