Hirdetés

Button szerelmes, de nem nősül

A nyaralás végén búcsút intettek egymásnak

www.a5.hu

2009.10.21. 13:24

Button szerelmes, de nem nősül
Button és Jessica

Button a barátnőjének, Jessica Michibatának ajánlotta frissen megszerzett bajnoki címét, a 24 éves modellnek azonban megtiltotta, hogy eljöjjön a hétvégi futamra. Button-papa elmondta, miért.

Hirdetés

– Szeretném megköszönni a családomnak, és Jessicának. Szeretlek, ezt érted tettem! – üzente a brit pilóta első világbajnoki címének megszerzése után a sajtón keresztül. A fehérnemű modellként dolgozó hölgy az idei szezon több futamára is elkísérte szerelmét, Brazíliában azonban nem volt ott Button mellett. A pár a verseny előtt Hawaiion töltötte vakációját, a nyaralás végén azonban búcsút intettek egymásnak. Sokakban felmerült a kérdés, hogy ha ilyen nagy a szerelem, Jessica miért maradt távol pont a legfontosabb hétvégén?

A versenyző apja, John Button árulta el a választ az újságíróknak: az igen attraktív modell túlzottan elvonta volna Button figyelmét, aminek a világbajnoki cím láthatta volna kárát.
– Most tiszta fejre van szüksége –  magyarázta az aggódó apuka.

Button saját bevallása szerint nagyon magányosan érezte magát barátnője távollétében.
– Jessica nélkül nagyon egyedül voltam, meg is kérdeztem a srácokat, nem aludnának-e a szobámban, mert tudtam, hogy nehéz éjszakám lesz. De nem akartak... – poénkodott. A pár egyébként körülbelül egy éve van együtt, de a friss világbajnok egyelőre nem akarja elkötelezni magát. – Nem, nem. Amíg versenyzek, biztosan nem fogok megházasodni. Egyszerűen még nem állapodtam meg.

Szóljon hozzá!

Hirdetés