Hirdetés

Szima szerint Rudolf szerződést szegett

Rudolf Gergely elhagyhatja a Lokit

Cívishír, nso

2010.01.10. 16:29

Szima szerint Rudolf szerződést szegett
Rudolf és a vezetők között nincs összhang Fotó: Cívishír

Debrecen – Forr a levegő a Loki labdarúgócsapatának legjobb játékosa, Rudolf Gergely körül. Úgy tűnik, a BL-ben kétszer is eredményes Rudi elhagyja Debrecent. Akkor is, ha nem akarja…

Hirdetés

Hirdetés

Még az sem tisztázott, mikor jár le a játékos szerződése. Ha nyáron, akkor abban a pillanatban szabadon igazolható (a DVSC akkor már nem kap érte pénzt), ha nem, akkor viszont nem. A klubbal kötött megállapodásában foglalt adatok mindenesetre a Nemzeti Sport információi szerint ellentmondanak egymásnak.

- „Míg én maradnék, a klub, úgy tűnik, nem tart igényt a szolgálataimra – fogalmazott korábban Rudolf Gergely. – Nincs más választásom, kivárom a szerződés lejártát, s aztán ha nem változik a helyzet, bármennyire is megszerettem Debrecent, búcsút intek a csapatnak."
A játékos mondandója így arra utal, hogy a nyáron szabaddá válik. Csakhogy 2007 nyarán arról írt a sportnapilap – és ez jelent meg a DVSC honlapján is –, hogy Rudolf Gergelyt a franciaországi Nancyból szerződtették négy évre. Nem kettő plusz kettő, nem három plusz egy esztendőre – hanem négy évre. Márpedig ez, akárhogy számoljuk, 2011 nyarán jár le.

„Csak annyit szeretnék mondani, sajnálatosnak tartom, hogy Rudolf Gergely sokadik alkalommal követ el szerződésszegést – mondta Szima Gábor, a DVSC-TEVA elnök-tulajdonosa. – A megállapodás tartalma ugyanis belügy, és a játékos nem először beszél róla a nyilvánosság előtt. Bízom abban, hogy hamarosan rendeződik az ügy, mégpedig úgy, hogy az neki, a klubnak és a magyar válogatottnak is megfelelő lesz, hiszen azt szeretnénk, ha a futballista fejlődése töretlen maradna. Mert még többet kihozhat magából – ha tiszta fejjel gondolkodik."

Az elnök-tulajdonos nem kívánt arról nyilatkozni a Nemzeti Sportnak, elképzelhető-e, hogy nem egyértelmű, mikor jár le az ominózus szerződés. És arról sem, előfordulhat-e, hogy a klub hibázott a kontraktus megfogalmazásakor.
Érdekes, hogy maga Rudolf Gergely 2009. július 5-én úgy fogalmazott: „még két évig köti szerződés" a klubhoz. Az pedig – ezt ugye tavaly nyáron mondta – 2011 nyara.

A helyzet tehát egyáltalán nem egyértelmű, de a nyilatkozatok alapján nagyon úgy fest: akár meddig is szól a szerződése, Rudolf tavasszal már nemigen futballozik a DVSC-ben…

Forrás: nso.hu

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.