Hirdetés

Szélesi nem érti, miért kapott kosarat

Meghallgatta volna a kifogásokat

sportandmedia.com

2009.11.12. 11:56

Szélesi nem érti, miért kapott kosarat
Szélesi Zoltán nem növeli válogatottságainak számát (23)

Debrecen – A Belgium elleni barátságos meccsre készülő válogatott keretbe behívta Erwin Koeman szövetségi kapitány Szélesi Zoltánt, a DVSC-TEVA játékosát, aki azonban a keretszűkítésnek áldozatául esett.

Hirdetés

– Nem értem az okot, ugyanis a kapitány velem semmit nem közölt – mondta a sportandmedia.com-nak a Loki védője. – Nem kértem, hogy tekintsen el a játékomtól, nem vagyok fáradt, de ha az lennék is, a nemzeti csapatnak bármikor a rendelkezésére állnék. Mindenféleképpen csalódott vagyok és a nélkülözésem miértje a nagy kérdés. Esetleg a BL-szereplés az oka? Nem tudom, találgatni viszont nem szeretnék. Szívesen meghallgattam volna a kifogását, vagy az indoklását, hogy miért nem, de erre nem került sor. Természetesen Erwin Koeman felelőssége a válogatott összeállítása, csak jobb lett volna tudni az okot. Ettől függetlenül bármikor hívnak, azonnal indulok, hiszen attól közhely, mert igaz: a válogatottban szerepelni mindig óriási megtiszteltetés. Én pedig ezentúl is azon leszek, hogy a teljesítményemmel kiérdemeljem a kapitány bizalmát.

A magyar válogatott szombaton este 20.30-tól játszik Belgium legjobbjai ellen Brüsszelben. A találkozót a Sport TV és a Duna TV is közvetíti. 

Szóljon hozzá!

Hirdetés