Hirdetés

Rudolf Gergely Olaszországban folytatja?

Rudolf Gergely külföldre kacsingat

nso.hu

2009.11.07. 12:17

Rudolf Gergely Olaszországban folytatja?
Fotó: Salánki Gábor, Cívishír

Olasz sajtóinformációk szerint a Fiorentina és több olasz középcsapat is érdeklődik Rudolf Gergely, a DVSC-TEVA magyar válogatott támadója iránt.

Hirdetés

Rudolf Gergely két mérkőzésen két gólt rúgott a Fiorentinának a Bajnokok Ligájában, nem csoda tehát, hogy Olaszországban felfigyeltek a magyar válogatott támadóra. Mivel több klub is élénken érdeklődik a 24 éves csatár iránt, elképzelhető, hogy a korábban a francia Nancyban légióskodó Rudolf a télen Itáliába igazol.

„A Fiorentina érdeklődik Rudolf Gergely iránt – nyilatkozta a tuttomercatoweb.it internetes portálnak Vlado Borozan játékosügynök, aki Rudolf menedzserének, Filipovics Vladannak a segítője. – Persze a firenzeieknek nagyon jó csatáraik vannak, mint például Adrian Mutu vagy Sztevan Jovetics, de remek benyomásokat szereztek a magyar fiúról." 

Rudolf európai mércével nézve olcsón megszerezhető: a transfermarkt.de internetes oldal adatai szerint a magyar csatár piaci értéke 750 000 euró.

A Nemzeti Sport Online megkereste Filipovics Vladant, Rudolf menedzserét, aki megerősítette, hogy a támadó a BL-ben nyújtott teljesítményével tényleg felkeltette jó néhány klub érdeklődését.

„Nem meglepő, hogy felfigyeltek rá, hiszen Rudolf mindkét, Fiorentina elleni mérkőzésen jól játszott, és gólt is lőtt – mondta Filipovics a Nemzeti Sport Online-nak. – Vannak más országokból is érdeklődők, de a firenzeiek elleni produkciója következtében három-négy olasz csapat is érdeklődik iránta. Szeretnénk, ha Rudolf a téli átigazolási időszakban külföldi együtteshez kerülne, ám mivel élő szerződése van a Debrecennel, a magyar bajnok kezében a döntés." 

forrás: nso.hu

Szóljon hozzá!

Hirdetés